Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:

Πολιτιστικό Κέντρο: Αύξησαν τα ποσοστά τους Ενιαία και “ΣΕΚΕΣ-Συνεργασία Συναδέλφων”. Μείωση για Συμμαχία και Πολιτιστική Δράση

Με αύξηση της συμμετοχής των μελών ολοκληρώθηκαν την Παρασκευή 3/11/2023 οι αρχαιρεσίες στο Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων, τη μεγαλύτερης συλλογικότητας στην ΕΥΔΑΠ με 1722 μέλη.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα:

  1. Το ψηφοδέλτιο της Ενιαίας Ανεξάρτητης Πολιτιστικής Κίνησης, που στηρίχτηκε από τις παρατάξεις ΕΑΚΕ, ΠΑΣΚΕ κατάφερε να επιτύχει το στόχο του, που ήταν η πλειοψηφία στο νέο Δ.Σ. Σε σύγκριση με τις εκλογές του 2021, οι παρατάξεις που στήριξαν την Ενιαία αύξησαν τις δυνάμεις τους σε ποσοστό 3,69% και 1 έδρα.
  2. Η Συμμαχία είδε τις δυνάμεις της να μειώνονται (-4,16%) και την απώλεια μίας έδρας
  3. Πολιτιστική Δράση και ΣΕΚΕΣ επανεξέλεξαν από ένα μέλος στο Δ.Σ.
  4. Το ΣΕΚΕΣ-Συνεργασία Συναδέλφων αύξησε τις δυνάμεις του από  7,22% το 2021 σε 9,22% (αύξηση 2%) ενώ η Πολιτιστική Δράση είχε μείωση -1,53%
  5. Στο νέο ΔΣ από την Ενιαία επανεκλέγονται: Ρετουνιώτης, Βελαχουτάκος, Χρονόπουλος, Γρατσία και για πρώτη φορά Λεκατσάς και Μπαζιώνη. Από την Συμμαχία εκλέγονται για πρώτη φορά Καλύβας, Σπυρόπουλος και Στελίου επανεκλέγονται Θεοδώση (Πολιτιστική Δράση) και Μπαστέας (ΣΕΚΕΣ-Συνεργασία Συναδέλφων)
ΠΗΓΗ: pke-eydap.gr

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ