Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου, 2024
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:

Σύλλογος Προσωπικού: “Όλοι στις συγκεντρώσεις στο ΣτΕ και στο Υπουργείο Οικονομικών”

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΥΔΑΠ

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι

Ο Σύλλογος Προσωπικού καλεί τους εργαζόμενους της ΕΥΔΑΠ να πάρουν μέρος στην κινητοποίηση και την παράσταση διαμαρτυρίας που εξήγγειλε η ΟΜΕ-ΕΥΔΑΠ, σήμερα 21- Σεπτεμβρίου- 2022 έξω από το ΣΤΕ –  ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 47-49  ΑΘΗΝΑ στις 08:00πμ 

Η ΟΜΕ-ΕΥΔΑΠ με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. της προσέφυγε στην επιτροπή συμμόρφωσης του ΣΤΕ ζητώντας να γίνει σεβαστή η απόφαση της ολομέλειας του.

Την ίδια μέρα συζητείται στη βουλή το νομοσχέδιο της κυβέρνησης που αφορά τις πρώην ΔΕΚΟ που είναι εισηγμένες στο υπερταμείο ιδιωτικοποιήσεων.

Θέλουν με το νόμο που φέρνουν προς ψήφιση να δώσουν επιπλέον έργο στους ιδιώτες, να καταργήσουν την όποια “μονιμότητα” είχαμε έως σήμερα, να καταργήσουν στην πράξη τις ΣΣΕ και τους κανονισμούς προσωπικού, να δημιουργήσουν εργαζόμενους 2 ταχυτήτων, να ακυρώσουν τις προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ, να εφαρμόσουν “νέο μισθολόγιο”, να μειώσουν κι άλλο τα δικαιώματα μας.

Το νομοσχέδιο ανοίγει τον δρόμο για την πλήρη ιδιωτικοποίηση των πρώην ΔΕΚΟ.

Καλούμε τους εργαζόμενους της ΕΥΔΑΠ και τα μέλη του σωματείου μας να πάρουν μέρος στην κινητοποίηση και την παράσταση διαμαρτυρίας που κήρυξε το ΕΚΑ έξω από το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ (οδός Νίκης) ΣΤΙΣ 12:00 μ.μ.

Για το Δ.Σ.
 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣΟ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Ρετουνιώτης ΔιονύσιοςΧαρατσής Μανώλης

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ