Σύλλογος Προσωπικού: Συμμετοχή στην απεργία (25/6) και πούλμαν για την κινητοποίηση στο Υπουργείο Υποδομών

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Ε. Υ.Δ. Α. Π.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 22-6-2020

24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 25-ΙΟΥΝΙΟΥ-2020

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΣΤΙΣ 12:00 ΜΜ

Συναδέλφισσες- Συνάδελφοι

Σε συνέχεια των δράσεων που έχει αποφασίσει ομόφωνα το ΔΣ του Συλλόγου Προσωπικού και υλοποιεί ήδη, ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του νερού και την εκποίηση του ΕΥΣ , πήρε δια περιφοράς νεότερη απόφαση συμμετοχής στην 24ωρη απεργία που προκήρυξε η ΟΜΕ-ΕΥΔΑΠ, στις 25-5-2020.

Αποφάσισε επίσης τη συμμετοχή στην κινητοποίηση στις 12:00μμ στο Υπουργείο Υποδομών στην οποία θα διευκολύνει τα μέλη του ώστε να συμμετάσχουν.

Προς διευκόλυνση των μελών μας που θα είναι απεργοί και θέλουν να πάρουν μέρος στην κινητοποίηση ο Σύλλογος Προσωπικού θα ναυλώσει δύο (2) λεωφορεία (ένα με αφετηρία τον Περισσό και ένα με αφετηρία τη Λαοδικείας).

Εξαιτίας του περιορισμένου αριθμού θέσεων λόγο covid 19 (επιτρέπεται έως 33 θέσεις σε κάθε λεωφορείο) θα δεχόμαστε δηλώσεις συμμετοχής.

Για τη Λαοδικείας δηλώσεις θα δέχεται ο Πρόεδρος Ρετουνιώτης Σάκης (τηλ. 6945547856) και για τον Περισσό ο Γ. Γραμματέας Χαρατσής Μανώλης (τηλ. 6958100951).

Τα μέλη του ΔΣ θα πάρουν αντίστοιχα μέρος στην ενίσχυση της περιφρούρησης της απεργίας που εξήγγειλε η ΟΜΕ-ΕΥΔΑΠ και καλούμε και τα μέλη των ΔΣ των υπόλοιπων σωματείων της ΕΥΔΑΠ να τη στηρίξουν με την παρουσία τους.

ΥΓ. Ενημερώνουμε τέλος τους εργαζόμενους μέλη μας πως το ΔΣ έχει πάρει ομόφωνη απόφαση να εξουσιοδοτείται ο Πρόεδρος κι ο Γ. Γραμματέας να παίρνουν απεργιακό δελτίο από το προσωπικό, ώστε να γνωρίζουμε αν το σύνολο των μελών του ΔΣ του Συλλόγου Προσωπικού ήταν απεργοί.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ – ΝΑ ΜΗ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ

ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ- ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ

ΝΕΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΓΑΘΟ- ΟΧΙ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ρετουνιώτης Διονύσιος

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Χαρατσής Μανώλης

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Δώστε το σχόλιό σας
Please enter your name here