Πέμπτη, 30 Μαρτίου, 2023
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:

Συμμετοχή μελών του πολιτιστικού της ΕΥΔΑΠ στην Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

Από την ομάδα μπάσκετ του ΠΚΕ ΕΥΔΑΠ συμμετείχαν οι συνάδελφοι μας Γιώργος Ευθυμίου και Κρέστας Αναστάσιος κάνοντας μας για άλλη μια φορά περήφανους.

Από την ομάδα μπάσκετ του ΠΚΕ ΕΥΔΑΠ συμμετείχαν οι συνάδελφοι μας Γιώργος Ευθυμίου και Κρέστας Αναστάσιος κάνοντας μας για άλλη μια φορά περήφανους.

Η 3η Δεκεμβρίου γιορτάζεται ως Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, με σκοπό να εστιάσουμε την προσοχή μας στα δικαιώματα και τις δυνατότητες των ατόμων με αναπηρία, να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής τους και να υλοποιήσουμε μεταρρυθμίσεις που θα εξασφαλίσουν την κοινωνική τους ενσωμάτωση.

Το ΕΚΑ basket “Νίκος Γκάλης” ήταν παρών στις εκδηλώσεις που έγιναν στην πλατεία Συντάγματος όπου είχε στηθεί για αυτό το σκοπό γήπεδο μπάσκετ με αγώνες επίδειξης με καροτσάκια αλλά και αγώνες 3 Χ 3 μεταξύ εργαζομένων.

Την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου η μικτή των 45+ του ΕΚΑ ήταν παρούσα στις 12 το μεσημέρι για αγώνα επίδειξης. Τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου την ίδια ώρα μαζί με την ομάδα του ΕΚΑ συμμετείχαν οι ομάδες της Ελληνικής Αστυνομίας και του ΟΠΑΠ.

Παράλληλα την Κυριακή στις 5μμ ο Νίκος Γκάλης ήταν παρών σε αντίστοιχη εκδήλωση στο Αλεξάνδρειο δείχνοντας ακόμη μία φορά την ευαισθησία του για αυτή την ιδιαίτερη ομάδα των συνανθρώπων μας.

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ