Δευτέρα, 26 Αυγούστου, 2024
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:

Σύλλογος Προσωπικού: Nα τιμωρηθούν οι ναζί εγκληματίες της Χρυσής Αυγής με την ανώτερη ποινή

ΚΑΛΕΣΜΑ   για τις 7-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

ΟΚΤΩΒΡΗΣ 2020

Συναδέλφισσες- Συνάδελφοι

Το ΔΣ του Συλλόγου Προσωπικού με ομόφωνη απόφασή του συμμετέχει στη μεγάλη κινητοποίηση στις 7 Οκτώβρη έξω από το Εφετείο, ημέρα που θα ανακοινωθεί η απόφαση της δίκης της εγκληματικής – φασιστικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής.

 Στις 7 Οκτώβρη, μετά από 7 χρόνια από την δολοφονία του Παύλου Φύσσα, τη δολοφονική επίθεση σε μέλη και συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ, στους Αιγύπτιους αλιείς καθώς και στις δεκάδες επιθέσεις απέναντι σε εργαζόμενους, βγαίνει η απόφαση για τους ναζί εγκληματίες της Χρυσής Αυγής.

Παρά του ότι η δίκη, με ευθύνη των κυβερνήσεων κράτησε πάνω από 5 χρόνια και παρά του ότι η εισαγγελέας με την απαράδεκτη αγόρευση της προσπάθησε να τους κάνει να “πέσουν στα μαλακά”, εμείς έχουμε καθήκον, να απαιτήσουμε την παραδειγματική τους τιμωρία, μα όποια κι αν είναι η απόφαση τελικά να μην αφήσουμε με την δράση μας χώρο να σταθούν οι φασίστες στους χώρους εργασίας.  

Εμείς θα είμαστε εκεί απαιτώντας, τα μαντρόσκυλα της εργοδοσίας, η σαπίλα του ντουνιά, οι εγκληματίες δολοφόνοι της Χρυσής Αυγής που κυκλοφορούν ακόμα ελεύθεροι αλλάζοντας συνεχώς προβιά και ιδρύοντας διάφορα ακροδεξιά μορφώματα, να καταδικαστούν με τις ανώτατες ποινές. 

Συμμετέχουμε στην μεγάλη κινητοποίηση απαιτώντας να τιμωρηθούν οι ναζί εγκληματίες της Χρυσής  Αυγής με την ανώτερη ποινή. 

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ 7 ΟΚΤΩΒΡΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ
(10.00 π.μ. στο σταθμό του Μετρό στους Αμπελοκήπους). 

Ζητάμε από την ΟΜΕ-ΕΥΔΑΠ και τα υπόλοιπα Σωματεία της ΕΥΔΑΠ να απευθύνουν κάλεσμα συμμετοχής στην κινητοποίηση.

Για το Δ.Σ. 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣΟ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Ρετουνιώτης ΔιονύσιοςΧαρατσής Μανώλης

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ