ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:

ΕΣΚ ΕΥΔΑΠ: Οι φασίστες δεν έχουν θέση στα συνδικάτα

ΕΣΚ ΕΥΔΑΠ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΚΤΩΒΡΗΣ 2020

Την Τετάρτη 7 Οκτώβρη, πεντέμισι χρόνια μετά από την έναρξή της και 7 μετά από την δολοφονία του Παύλου Φύσσα, η δίκη της εγκληματικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής φτάνει στο τέλος της.

Η δίκη της Χρυσής Αυγής αποκάλυψε τον εγκληματικό χαρακτήρα των θαυμαστών του Χίτλερ. Αποκάλυψε τον ρόλο τους ως «τάγμα εφόδου» ενάντια στους εργαζόμενους και το λαό που αγωνίζεται και διεκδικεί ένα καλύτερο μέλλον.

Τα στοιχεία που ήρθαν στο φως στην διάρκεια της δίκης είναι συντριπτικά για το πώς η Χρυσή Αυγή οργάνωνε και καθοδηγούσε εγκληματικές πράξεις. Αποδείχτηκε ότι είναι εγκληματίες γιατί είναι φασίστες! Αποκάλυψε ακόμη τις υπόγειες σχέσεις που είχε με κρατικούς μηχανισμούς και επιχειρηματικούς ομίλους.

Στη συνείδηση των εργαζομένων και του λαού είναι ήδη καταδικασμένοι!

Δεν πρέπει όμως να υπάρχει εφησυχασμός.

Ακόμα και σήμερα, δύο μόλις μέρες πριν την έκδοση της απόφασης καταδίκης της ΧΑ, στο όνομα του δήθεν “πλουραλισμού”, οι δήθεν “αριστεροί”  αναπαράγουν στην ιστοσελίδα του ΣΕΚΕΣ στην ΕΥΔΑΠ και σε ομαδικά email (δίνοντας χώρο σε φασιστικές απόψεις και στο δηλητήριο που σπέρνουν), ανακοινώσεις φασιστικού μορφώματος που επιτίθεται στο ΠΑΜΕ και στο Σύλλογο Προσωπικού, που κάνει αντικομουνισμό και απαιτεί να μην παίρνουν τα σωματεία θέση για τη δίκη της Χρυσής Αυγής και την εγκληματική δράση της.

ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!!! ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ !!

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΩΡΑ, ΤΗΝ ΟΜΕ-ΕΥΔΑΠ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙ  ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ  ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΟΜΕ-ΕΥΔΑΠ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΣ “ΕΡΙΞΕ ΜΑΥΡΟ” ΚΟΒΟΝΤΑΣ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΠΟΤΕ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ ΤΟΝ  Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΟΜΕ-ΕΥΔΑΠ,  ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΗΣ ΟΜΕ-ΕΥΔΑΠ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους και κάθε λαϊκό άνθρωπο να ενώσουμε τις φωνές μας ενάντια στη βαρβαρότητα του φασισμού. Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα λιγότερο από την παραδειγματική καταδίκη τους.

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΟΚΤΩΒΡΗ ΣΤΙΣ 10:00π.μ., ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Δώστε το σχόλιό σας
Please enter your name here