ΑΚΕ ΕΥΔΑΠ: “Άκρα του τάφου σιωπή μετά τις εισαγγελικές αποφάσεις”

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΥΔΑΠ
ΑΓΩΝΑΣ – ΔΡΑΣΗ – ΕΝΟΤΗΤΑ

Αθήνα 29-6-2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
  Άκρα του τάφου σιωπή μετά τις εισαγγελικές αποφάσεις 

Ούτε κιχ δεν έχουν βγάλει τα άλλοτε λαλίστατα στελέχη της «ΔΑΚΕ» που μέχρι και πριν λίγες μέρες μιλούσαν για εισαγγελικές αποφάσεις και μηνύσεις. Η δε κ. Τσιμιδάκη, γνωστή δικαστής των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, τηρεί σιγήν ιχθύος μετά την επίδοση της εισαγγελικής απόφασης που απορρίπτει όλες τις κατηγορίες της και τη μηνυτήριο αναφορά της για δήθεν κακουργήματα, υπεξαιρέσεις  και απάτες στην Ένωση Υπαλλήλων. 

Αν δεν κάνουμε λάθος μέχρι και εν μέσω της πανδημίας περίμενε πως και πως να ανοίξουν τα δικαστήρια για να εκδικαστούν οι υποθέσεις, αλλά για κάποιον περίεργο λόγο δεν έχει ανακοινώσει ακόμα τη  διάταξη του Εισαγγελέα που απορρίπτει ως αβάσιμη την μήνυσή της, παρότι έχουν περάσει πάνω από τριάντα ημέρες από την έκδοσή της.

Εδώ και περίπου δυόμιση χρόνια η εν λόγω κυρία μαζί με τα στελέχη της «ΔΑΚΕ» και πολλούς άλλους, πριν καν βγουν οι αποφάσεις,  δικάζουν απροκάλυπτα και σπιλώνουν κατ’ εξακολούθηση ανθρώπους και οικογένειες χωρίς τύψεις και ενοχές. Όλη αυτή η συντονισμένη προσπάθεια λασπολογίας είχε στόχο να πλήξει αλλά και να αποδυναμώσει το συνδικαλιστικό κίνημα της ΕΥΔΑΠ, με μόνο σκοπό να αποκτήσουν κάποιοι καρέκλες από το πουθενά και χωρίς ουδέποτε να έχουν κάνει το παραμικρό για τους εργαζόμενους. Οι δήθεν τίμιοι που μας έλεγαν ότι θα φέρουν την κάθαρση και την αλλαγή, τώρα που οι δικαστικές αποφάσεις τους αδειάζουν, λούφαξαν στη γωνία και δεν έχουν καν την ευθιξία να βγουν και να μιλήσουν. Που είναι οι ανακοινώσεις τους τώρα; Ζητάμε άμεσα όλοι όσοι τόσο καιρό δηλητηρίαζαν το συνδικαλιστικό κίνημα με ασύστολα ψεύδη, να παραιτηθούν από τις συνδικαλιστικές τους ιδιότητες ως ελάχιστη ένδειξη μεταμέλειας και να ζητήσουν δημόσια συγγνώμη!

Εδώ και δυόμιση χρόνια πουλάνε ψέματα και κενές κατηγορίες σε ανακοινώσεις, δημοσιεύματα και «πηγαδάκια» και προσπαθούν να βομβαρδίσουν όλους τους συναδέλφους με τις κατασκευασμένες κατηγορίες τους. Εμείς όλο αυτό το διάστημα πιστοί στη δικαιοσύνη αλλά και στο ήθος και τις αρχές των στελεχών μας και με γνώμονα την ενότητα και το καλό όλων των συναδέλφων και του συνδικαλιστικού κινήματος, αναμέναμε με ηρεμία και αξιοπρέπεια τις αποφάσεις της δικαιοσύνης, παρά το γεγονός ότι προσπαθούσαν να μας παρασύρουν στον κατήφορο και τις λαϊκίστικες τακτικές τους.

Όσον αφορά στο Σύλλογο της Ένωσης Υπαλλήλων, αρνούνται πεισματικά εδώ και ένα χρόνο να κάνουν τις εκλογές για τον ορισμό νέας διοίκησης από το φόβο τους για την πλήρη  εκμηδένισή τους και ελπίζοντας φυσικά ότι θα έβγαινε απόφαση που να στηρίζει τις κατηγορίες τους για να μπορέσουν να κλέψουν έστω και λίγες ψήφους. Ήρθε η ώρα λοιπόν να πάρουν απόφαση ότι αυτό δε θα συμβεί και να προβούν άμεσα στις εκλογές του Συλλόγου, ώστε να μπορέσει ο Σύλλογος επιτέλους να ορθοποδήσει και να επιτελέσει το έργο του για όλους τους συνάδελφους. Εμείς από μέρους μας διαβεβαιώνουμε όλους τους εργαζόμενους ότι θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί για να γίνει ξανά η Ένωση Υπαλλήλων ένας υγιής και ζωντανός Σύλλογος και καλούμε τα μέλη να στηρίξουν αυτήν την προσπάθεια.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε για ακόμη μία φορά όλους όσους μας στηρίζουν τόσα χρόνια και μέσα από την αμοιβαία σχέση εμπιστοσύνης, καταφέρνουμε να διεκδικούμε και να στεκόμαστε στο πλευρό όλων των εργαζομένων. Η δικαιοσύνη αποφάνθηκε.

Καλούμε την κ. Τσιμιδάκη και  όλους αυτούς οι οποίοι στο παρελθόν τη στήριξαν και συνέδραμαν δημόσια  στον επαίσχυντο συκοφαντικό  οχετό  εναντίον μας  να μην ησυχάζουν ούτε στιγμή. Διότι είμαστε αποφασισμένοι να αποκαταστήσουμε πλήρως την τιμή και την υπόληψη μας προσφεύγοντας στη Δικαιοσύνη. Ως εκ τούτου ας προετοιμάζονται από τώρα αλλά αυτή τη φορά μην έχουν αυταπάτες: Τις δικαστικές δαπάνες θα τις πληρώσουν μόνοι τους και όχι από το ταμείο του Σωματείου. 

Τα ψέμματα τελείωσαν για όλους. Από εδώ και στο εξής όποιος τολμήσει να αφήσει έστω το ελάχιστο υπονοούμενο  για την τιμή και την υπόληψή μας θα οδηγείται αυτόματα στη Δικαιοσύνη.

Υ.Γ.: Αναμένουμε τώρα να δούμε και την απόφαση για όλες τις κατηγορίες που αφορούν στην Ομοσπονδία.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΑΚΕ 

 

 

 

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Δώστε το σχόλιό σας
Please enter your name here