Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:

ΑΚΕ ΕΥΔΑΠ: «Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ επιτίθεται ακόμα και στον εαυτό της»

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΥΔΑΠ
ΑΓΩΝΑΣ – ΔΡΑΣΗ – ΕΝΟΤΗΤΑ

Αθήνα, 13-07-2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ επιτίθεται ακόμα και στον εαυτό της!!!

Σε ακόμα μια ανακοίνωση γελοιότητας, βγήκε η ΣΥΜΜΑΧΙΑ για να μας μιλήσει αυτή τη φορά για το πρόσθετο ασφαλιστικό συνταξιοδοτικό πρόγραμμα. Μάλλον λόγω αμνησίας ξεχνάνε ότι για όλα αυτά που ως συνήθως κατηγορούν τους υπόλοιπους με περίσσιο θράσος, ευθύνονται οι ίδιοι.

Ξεχνάνε ότι μέλος της επιτροπής για την υλοποίηση του παραπάνω προγράμματος ήταν ο κ. Κορλός, που βρισκόταν στο τιμόνι της ΟΜΕ από το 2019, και είχε την ευθύνη υλοποίησης των όρων της προηγούμενης ΣΣΕ. Δυστυχώς για άλλη μια φορά, δεν πήρε καμία πρωτοβουλία για να προωθήσει το συγκεκριμένο ζήτημα μαζί με τη Διοίκηση ως όφειλαν, με συνέπεια να χαθούν σημαντικά ποσά και χρόνια ασφάλισης για όλους τους εργαζόμενους. Ξεχνάνε πάλι ότι ο εκπρόσωπος μας στο ΔΣ, ήταν αυτός που το έφερε στο προσκήνιο με αναφορές στο ΔΣ αλλά και με επιστολή που θα βρείτε και στο τέλος της ανακοίνωσης. 

Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ξεχνάει, οι εργαζόμενοι όχι!

– Τόσο καιρό που βρίσκονταν στη Διοίκηση της ΟΜΕ με πραξικοπηματικό τρόπο, γιατί δεν έκαναν τίποτα για το συγκεκριμένο θέμα, παρά τις επανειλλημένες επιστολές της παράταξης μας;

– Ποιους κατηγορούν για συνεργασία με τη Διοίκηση, τη στιγμή που όλοι γνωρίζουν ότι είναι ικανοί να συνεργαστούν και με το διάολο προκειμένου να κρατήσουν τις καρέκλες τους;

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,

Έχουμε κουραστεί όλοι πια να ασχολούμαστε με μια χούφτα γραφικών που προσπαθούν να κάνουν τους μάγκες επιχειρώντας μάταια να κοροϊδέψουν τους συναδέλφους. Όλοι ξέρουμε, όλοι βλέπουμε, εσείς κρίνετε!

ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΑΚΕ ΕΥΔΑΠ 

Ακολουθεί η επιστολή του εκπροσώπου μας στο ΔΣ για το πρόσθετο ασφαλιστικό συνταξιοδοτικό πρόγραμμα.

 

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ