Σάββατο, 13 Ιουλίου, 2024
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:

ΑΚΕ ΕΥΔΑΠ: “Πανικός μπροστά στην ήττα”

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΥΔΑΠ
ΑΓΩΝΑΣ – ΔΡΑΣΗ – ΕΝΟΤΗΤΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΠΑΝΙΚΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΗΤΤΑ

Αχ αυτή η ΣΥΜΜΑΧΙΑ και ο προφανής πλέον φόβος της μπροστά στην επερχόμενη ήττα… Τους τυφλώνει, τους οδηγεί στην γελοιότητα, τους κάνει να χάνουν την ψυχραιμία τους και κάθε ίχνος αξιοπρέπειας.

Μιλάνε για αποκλεισμό οι άνθρωποι που απέκλεισαν τον Νοέμβριο του 2019 από την εκλογική διαδικασία του Συνεταιρισμού 3.500 συνταξιούχους συναδέλφους μας, αρνούμενοι να πάει η κάλπη στο κέντρο της Αθήνας, και τους στέρησαν το δικαίωμα να ψηφίσουν, μπροστά στον τρόμο της ήττας, αλλά τώρα τους πειράζει που η κάλπη δεν πάει στο Κερατσίνι!!!

Μιλάνε για δημοκρατία οι άνθρωποι που κατέβαζαν μαύρα στις συνεδριάσεις της ΟΜΕ, φοβούμενοι τις αποφάσεις της πλειοψηφίας και τώρα αμφισβητούν ακόμα και τα Πρακτικά και τον δικαστικό αντιπρόσωπο της Γενικής Συνέλευσης. Πολύ επιλεκτικές ευαισθησίες έχουν οι εκπρόσωποι της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ και μάλλον έρχονται στην επιφάνεια μόνο όταν «τρέμουν».

Αμφισβητούν τους πάντες και τα πάντα πέρα από τον ίδιο τους τον εαυτό και δεν διστάζουν να κατηγορούν συναδέλφους που διαχρονικα το έργο τους έχει αποδείξει την αξία τους. Όλοι ξέρουμε ποιοι είναι και κανείς δεν τους παίρνει στα σοβαρά.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος ήταν και θα είναι πάντα δίπλα στους συναδέλφους και όλοι μαζί θα συμβάλλουμε για να συνεχιστεί το σημαντικό έργο του!

ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΑΚΕ

 

 

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ