Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:

ΕΣΚ ΕΥΔΑΠ: «Εξις δευτέρα φύσις» 

ΕΣΚ ΕΥΔΑΠ
8-10-2021

«Εξις δευτέρα φύσις» 

Όταν το ψέμα και η συκοφαντία σου γίνεται συνήθεια, τότε οι “πολιτικοί επιστήμονες” του Αυριανισμού και του Γκαιμπελισμού εθίζονται σ’ αυτό αναγάγοντας το σε επιστήμη.

Καμιά έκπληξη δε μας προκαλεί το νέο λιβελογράφημα της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ και απλώς θα επισημάνουμε τα ψεύδη και κάποιες αποκαλύψεις που προκύπτουν από τη δική τους ανακοίνωση.

Ψέμα πρώτο: Ουδέποτε αποφασίστηκε από το ΔΣ του Πολιτιστικού κέντρου εργαζομένων ότι θα τηρηθεί το πρόγραμμα των προηγούμενων αρχαιρεσιών.

Δε θα μπορούσε άλλωστε, αφού το πρόγραμμα το αποφασίζει πάντα η εφορευτική επιτροπή.

Ψέμα δεύτερο: δεν αποκλείστηκαν εργασιακοί χώροι, αντιθέτως δόθηκε ευκαιρία να ψηφίσουν μαζικά περισσότεροι εργαζόμενοι, αφού θα πάει η κάλπη σε μεγάλους χώρους (πχ Περισσό, Λαοδικείας, Αθηνάς, Τεχνικό Πειραιά) και θα μείνει για περισσότερο χρόνο, θα πάει σε περισσότερους χώρους και δεν αποκλείεται βέβαια ούτε η αποχέτευση, αφού είτε μπορούν να ψηφίσουν τομείς σε άλλους χώρους κοντά τους (πχ Σούδα σε Τεχνικό Πειραιά, Ακροκέραμος σε Εμπορικό Πειραιά ή Νίκαια,  Β’ τομέας σε Μενίδι ή Μεταμόρφωση, Τομέας Μιχαλακοπούλου και Παπάγου σε Λαοδικείας), είτε θα πάει στους τομείς της Αποχέτευσης όπως Ηλιούπολης , Α’ τομέας και Μεταμόρφωσης.

Ψέμα τρίτο: Στα πρόσωπα της εφορευτικής συμφώνησαν όλοι στην ΓΣ του Πολιτιστικού Κέντρου, ήταν παρόντες όλες οι παρατάξεις, δεν υπήρξε ένσταση από κανένα, υπήρχε ψηφολέκτης από την παράταξη της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ και υπάρχει επικύρωση του πρακτικού εκλογής από τον Πρόεδρο της ΓΣ και την Δικαστικό Αντιπρόσωπο.

Αποκάλυψη που προκύπτει από την ανακοίνωσή τους, είναι ότι κάνουν παρασκηνιακές συμφωνίες και δεσμεύονται μεταξύ τους (που εμείς δε μετέχουμε) και μετά κλαίνε όταν αυτές οι δεσμεύσεις αθετούνται.

Τώρα μόνο γέλια φέρνει η αναφορά στη διοίκηση Σαχίνη και η συναλλαγή μας δήθεν μαζί της, από μια παράταξη, που έχει πλημμυρίσει με εκλεγμένους συνδικαλιστές και στελέχη της, την ΕΥΔΑΠ, κάνοντας τους Διευθυντές, Προϊστάμενους, Αν. Διευθυντές κλπ, που κάνουν παράσταση διαμαρτυρίας μόνο για θέσεις στο οργανόγραμμα και συνδικαλιστικά στελέχη τους υλοποιούν με ιδιαίτερο πάθος την αντεργατική πολιτική της διοίκησης (πχ κινητικότητα στους φύλακες, πρωτεργάτες στην υλοποίηση του κτηριακού συνωστισμού κλπ).

Πάει πολύ να μιλάει για συναλλαγή η παράταξη που έκανε κοινές περιοδείες και με την προηγούμενη διοίκηση (ΣΥΡΙΖΑ).

Το θράσος τους απογειώνεται όταν μιλάνε για κατάπτυστες ΣΣΕ και ανακατεύουν σ’ αυτό την ΕΣΚ.

Αυτοί, που διασπάσανε την ΟΜΕ-ΕΥΔΑΠ για να παίξουν παιχνίδια με εντολή ΣΥΡΙΖΑ, μες στην πανδημία, μέσα σε αντεργατικά νομοσχέδια εν εξελίξει (ν. Χατζηδάκη, ασφαλιστικό νομοσχέδιο κλπ) και ενώ έληγε η προηγούμενη ΣΣΕ.

Αυτοί που το έβαλαν στα πόδια, κρύφτηκαν και άφησαν την ΕΣΚ-ΕΥΔΑΠ να βγάλει το φίδι από την τρύπα, αποτρέποντας τα άρθρα που πρότεινε η διοίκηση, για αλλαγές στον κανονισμό Προσωπικού, Υγειονομικής, νέο μισθολόγιο και αξιολόγηση.

Σας προκαλούμε λοιπόν να μας φέρεται μία αντεργατική ΣΣΕ που να έχει την υπογραφή οποιουδήποτε στελέχους της ΕΣΚ-ΕΥΔΑΠ.

Ονόματα στελεχών σας που υπέγραψαν κατάπτυστες ΣΣΕ με περικοπές θα βρείτε πολλές.  Γιατί συναλλάσσεστε διαχρονικά με την εργοδοσία.  Ανεξάρτητα σε ποιο άρμα επιβιβάζεστε και με ποιο όνομα κάθε φορά (ΠΑΣΚΕ ή ΣΥΜΜΑΧΙΑ).

ΥΓ. Σας απαντάμε σαν ΕΣΚ-ΕΥΔΑΠ, γιατί αναφέρεστε σε μας, ξεχνώντας; πως δεν παίρνει ο συνδυασμός αυτός μέρος στις εκλογές του Πολιτιστικού Κέντρου.

Όταν θέλετε να μας συκοφαντήσετε να γνωρίζεται τουλάχιστον σε ποιόν χώρο (πολιτιστικό) αναφέρεστε και να λέτε σωστά το όνομα του συνδυασμού (ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ- ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ).

ΥΓ2. Μαζέψτε τα μαντρόσκυλα σας και πάψτε να εκβιάζεται υποψηφίους μας γιατί χάνουν το χρόνο τους.

ΥΓ3. Απειλές που ξεστόμισε ο επικεφαλής της αντιπροσωπείας σας, όταν δεν μπορέσατε να επιβάλετε στην Εφορευτική Επιτροπή το πρόγραμμα που επιθυμούσατε, ότι δεν πρόκειται να αφήσετε να γίνουν οι εκλογές, θα πέσουν στο κενό.

Εμάς δεν ιδρώνει τ’ αυτί μας από απειλές και εκβιασμούς.

Θέλετε και πολιτισμό τρομάρα σας!!

Για του λόγου το αληθές παραθέτουμε το πρακτικό της εκλογής της εφορευτικής επιτροπής:

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ