ΑΚΕ: “Συνεχίζουμε το έργο μας, χωρίς πολλά λόγια” 

0
328

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΥΔΑΠ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ 

                                                     11 Μαρτίου 2022

Συνεχίζουμε το έργο μας, χωρίς πολλά λόγια

Αγαπητοί μας Συνάδελφοι,

Μετά από 2 χρόνια ήρθε πάλι η στιγμή της επιλογής και της ψήφου για το Σύλλογο Προσωπικού. Δύο χρόνια τώρα έχουμε τη Διοίκηση του Συλλόγου μας, που εσεις επιλέξατε να μας δώσετε με την ψήφο σας και έχουμε αποδείξει με τα έργα και τις πράξεις μας σε όλους σας, τη δυναμική αλλά και την όρεξη μας για προσφορά και ουσιαστικό έργο.

Φτιάξαμε ένα Σύλλογο δραστήριο και παρόν για τους εργαζόμενους και με επίκεντρο πάντα τα συμφέροντα και τις διεκδικήσεις τους. Με καθημερινές δράσεις και πάντα με προτάσεις και λύσεις για όλους.

Παρουσιάσαμε στη Γενική Συνέλευση σημαντικό έργο που είχε ως συνέπεια να δυναμώσει το σύλλογο και να φέρει νέα μέλη και νέα δυναμικότητα στο μεγαλύτερο Σύλλογο της ΕΥΔΑΠ.

Τώρα βρισκόμαστε σε μια κρίσιμη περίοδο με σοβαρά προβλήματα, τόσο για την εταιρεία μας, όσο και για τους εργαζόμενους και για αυτό είναι πιο επιτακτικό από ποτέ, ο Σύλλογος μας να έχει μια διοίκηση με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και εμπειρία που θα μπορέσει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Να διεκδικήσει ακόμα περισσότερα για όλους.

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,

Ζητάμε την ψήφο σας για να ενισχύσουμε και να δυναμώσουμε ακόμη περισσότερο τη φωνή και την παρουσία του Συλλόγου Προσωπικού. Για εμάς δεν περισσεύει κανείς σε αυτήν την προσπάθεια και για αυτό το ψηφοδέλτιο μας δεν έχει χρώματα, κατευθύνσεις και συμπάθειες, αλλά ανθρώπους με ήθος, εργατικότητα και σεβασμό για τους συναδέλφους.

Δεν πρέπει να λείψει κανείς από αυτές τις εκλογές!
Είμαστε δυνατοί όταν είμαστε ενωμένοι και πολλοί!
Είμαστε δυνατοί γιατί προχωράμε μαζί με όραμα και αγάπη!

Ακολουθούν οι υποψήφιοι του συνδυασμού μας που τους ευχαριστούμε για τη συμμετοχή τους και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία, καθώς και το πρόγραμμα των εκλογών.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ