Απίστευτες αποκαλύψεις για Μαυρίκο! “Μυθικά” ποσά από Attica και ΕΥΔΑΠ μέχρι το 2014

0
113

πηγή

Λες και μια … “αόρατη χείρα” μοίραζε λεφτά μέσα στην κρίση στα έντυπα του Παναγιώτη Μαυρίκου, τα οποία είναι ζήτημα να είχαν κυκλοφορία μερικών εκατοντάδων φύλλων, είπε χαρακτηριστικά η έγκριτη δημοσιογράφος της ερευνητικής δημοσιογραφίας Γιάννα Παπαδάκου, στην εκπομπή της Checkpoint Alpha.

Στο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ που παρουσίασε έδειξε το διαβιβαστικό έγγραφο με το οποίο οι οικονομικοί εισαγγελείς εισηγούνταν στους ανωτέρους τους να αναλάβει τη συνέχιση της υπόθεσης της φερόμενης ως σπείρας εκβιαστών, ανώτερος εισαγγελέας, καθώς τα στοιχεία τα οποία είχαν συλλέξει, καταδείκνυαν ότι η υπόθεση ξέφευγε από το επίπεδο απλού εκβιασμού σε διοικήσεις ΔΕΚΟ και Τραπεζών.

Σύμφωνα με όσα αναγνώσθηκαν υπογραμμισμένα επάνω στο διαβιβαστικό, λίγες ημέρες πριν από το μυστηριώδες δυστύχημα στην Αττική οδό, που προκάλεσε και το θάνατο του Π. Μαυρίκου, ο εκδότης φέρεται μόνον το 2014, να έχει εισπράξει για τα έντυπά του από την προηγούμενη διοίκηση της ΕΥΔΑΠ, το ποσό ρεκόρ, των 220 χιλιάδων ευρώ, εν μέσω κρίσης.

Μάλιστα όπως αποκαλύφθηκε, το ποσό “έσπασε σε δύο κομμάτια. Σε ένα των 149.000 ευρώ, γιατί πάνω από 150.000 θα έπρεπε να περάσει προς έγκριση από το ΔΣ της ΕΥΔΑΠ και σε ένα ακόμα, των 70 χιλ ευρώ. Παράλληλα ο Παν Μαυρίκος φέρεται την ίδια περίοδο και τα 3 προηγούμενα χρόνια, να έχει εισπράξει για υπηρεσίες επικοινωνίας μέσω των εντύπων του, συνολικά 300 χιλ ευρώ από τις Διοικήσεις της Attica Bank.

Την ίδια περίοδο υπεύθυνος επικοινωνίας και Δημοσίων Σχεσεων στην τράπεζα ήταν ο συγκατηγορούμενός του Τάκης Μουσσάς. Χαρακτηριστικό του “ασυνήθιστου” της εντολής επικοινωνιακής δαπάνης από την τράπεζα, είναι ότι τράπεζες πολύ μεγαλύτερου βεληνεκούς και μπάτζετ “δημοσίων σχέσεων. όπως η ΕΤΕ και η Alpha Bank, ξόδεψαν μόλις 7 και 8 χιλιάδες ευρώ αντίστοιχα στα έντυπα του Μαυρίκου…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ