Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:

ΕΑΚΕ: “Πρωτομαγιάτικες Προαγωγές”

Αθήνα, 09 Μαΐου 2024

Πρωτομαγιάτικες Προαγωγές

Μεγάλη έκπληξη μας δημιούργησε η πρωτομαγιάτικη σπουδή του Διευθύνοντος Συμβούλου, που με την ανακοίνωση 3188/1.5.24 επαν-ενεργοποίησε την βαθμίδα του Αναπληρωτή Διευθυντή στην ΕΥΔΑΠ. Μια βαθμίδα που είχε λάβει τεράστια απαξίωση από την σημερινή Διοίκηση μέχρι τώρα!

Δεν θα μπούμε στις λεπτομέρειες της απόφασης. Θα χαιρετήσουμε όμως την αλλαγή πλεύσης της Διοίκησης που ανοίγει τον δρόμο για όλους τους συναδέλφους στη θέση του Προϊσταμένου, που χρόνια προσφέρουν και δεν έχουν δει μια ανταμοιβή, να έχουν να περιμένουν κάποια αναβάθμιση ελπίζουμε λίαν συντόμως!

Είναι σαφές ότι μια αναβάθμιση ενός Προϊσταμένου σε Αναπληρωτή Διευθυντή, ενώ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ εκτελών το έργου του Προϊσταμένου είναι μια διοικητική και μισθολογική δικαίωση της εργασίας του, όμως αυτή θα πρέπει να είναι μια απόφαση που θα μπορεί να επεκταθεί και να δικαιώσει ακόμα περισσότερους συναδέλφους και κυρίως να γίνει με σωστό και οργανωμένο τρόπο.

Περιμένουμε λοιπόν την ΑΜΕΣΗ αντίστοιχη αναβάθμιση των Προϊσταμένων συναδέλφων.

Διαφορετικά θα αποδειχτεί, κάτι που δεν θέλουμε να πιστέψουμε, ότι ο Διευθύνων μιας Δημόσιας Επιχείρησης, αγνοώντας ακόμη και τις διατάξεις του Κανονισμού Προσωπικού και τις πιθανές περιπλοκές, αποφάσισε να κάνει διακρίσεις μεταξύ των εργαζομένων για μια ακόμη φορά, οι οποίες καμία διοικητική βελτίωση δεν επιφέρουν, παρά μόνο πρόχειρες ανακατατάξεις που στόχο έχουν τον αποπροσανατολισμό καθώς και την εξυπηρέτηση κάποιων.

ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΕΑΚΕ

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ