Κυριακή, 26 Ιουνίου, 2022
Άλμπατρος
Άλμπατρος
Μεγάλο θαλασσοπούλι, που πετά παντού χωρίς να κουράζεται

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους

«ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ 4/14»

«ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ 4/14»

(4 μέρες έως τι εκλογές, 14 μέρες έως την αλλαγή διοίκησης της ΕΥΔΑΠ)

Το τελευταίο προεκλογικό ΔΣ της ΕΥΔΑΠ, που αντί της Τετάρτης 14-01-2015 πραγματοποιήθηκε τελικά την Παρασκευή 16-01-2015, λόγω φόρτου θεμάτων που μπαινο-έβγαιναν στην Ημερήσια Διάταξη προκειμένου «να καθαριστεί το τραπέζι», πήρε μόνο τις οχτώ (8) αποφάσεις που αναρτήθηκαν εντέλει την 20-01-2015, στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ;

Αυτό το ΔΣ μόνο «εγκρίσεις διενέργειας διαγωνισμών» και «εγκρίσεις ανάθεσης προμηθειών» συζητάει; Με περιέργεια περιμέναμε όλες, τις τελευταίες αποφάσεις αυτής της τόσο «επιτυχημένης διοίκησης». Αλλά για μια ακόμα φορά μας απογοήτευσαν.

Κύριοι της διοίκησης, χαλαρώστε επιτέλους, και απολαύστε τις τελευταίες στιγμές της διακυβέρνησης σας. Ότι και να αποφασίσετε τελευταία στιγμή, για μακρύ διάστημα θα μιλάνε τα έργα σας (και τα μη έργα σας). Και αυτά θα κριθούν και θα ελεγχθούν.

Ο ΒΟΥΚΕΦΑΛΑΣ

 ΥΓ: Όσα format και αν κάνετε, όσα αρχεία και αν μαζέψετε, όσα έγγραφα και αν «κρύψετε», να ξέρετε ότι ο χρόνος έχει αφήσει ανεξίτηλα ίχνη και στη μνήμη των πολιτών και στη ζωή των εργαζομένων αλλά και στο «σώμα» της ΕΥΔΑΠ. Και τα σημάδια του χρόνου δεν καλύπτονται με  “lifting” ή  “make up”. Μόλις πέσει η εσάρπα, η θέα της αλήθειας είναι αποκρουστική.

ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ