ΕΚΟ ΕΥΔΑΠ της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ : “Εδώ Παππάς, εκεί ο Παππάς… να ο Σαχίνης”

0
266

Αθήνα 27 Μαρτίου 2023    

Εδώ Παππάς, εκεί ο Παππάς, …να ο Σαχίνης!

Το πραγματικό του Συριζαίικο Πρόσωπο έδειξε απροκάλυπτα για μια ακόμη φορά ο κ. Σαχίνης. Λειτουργεί επί τέσσερα χρόνια στην Ε.ΥΔ.Α.Π ως “πιστός εντολοδόχος” του αμετάκλητα καταδικασμένου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Παππά και δεξί χέρι του Αλέξη Τσίπρα.

Γνωστές οι μέρες και τα έργα του κ. Σαχίνη. Την τελευταία οκταετία με Διοικήσεις στην  Ε.ΥΔ.Α.Π. Μπενίση – Σαχίνη δεν έχει αλλάξει τίποτα. Δυστυχώς η κατρακύλα συνεχίζεται, παρόλο που το 2019 υπήρξε μια πολιτική αλλαγή στη χώρα μας, στην Ε.ΥΔ.Α.Π. συνεχίστηκε η ίδια κατάσταση και χειρότερη.

Η Οικονομική ευρωστία της Ε.ΥΔ.Α.Π, κατέληξε μετά από προσλήψεις αμέτρητων Συμβούλων και Συμβουλευτικών Εταιρειών, Αναθέσεις εκατομμυρίων ευρώ χωρίς έλεγχο απ΄ το Δ.Σ. της Εταιρείας, χωρίς όραμα και προοπτική για την Εταιρεία, να μοιάζει με καράβι ακυβέρνητο στη μέση του ωκεανού, έτοιμο να βυθιστεί. Ενώ οι εργαζόμενοι αντιμετωπίζουμε την ενεργειακή, οικονομική και πληθωριστική κρίση,  η ευαισθησία του κ. Σαχίνη εξαντλείται μόνο στους μετόχους της Εταιρείας και στους αμέτρητους συμβούλους.

Εδώ και σχεδόν ένα χρόνο η οργή και η αγανάκτηση των εργαζομένων  έχει ξεχειλίσει με την αδιάφορη στάση και τον εμπαιγμό της Διοίκησης απέναντι  στα προβλήματα των εργαζομένων και συγκεκριμένα στην  οικονομική τους ενίσχυση και στην υπογραφή Συμπληρωματικής Σ.Σ.Ε.

Ενώ σπαταλούνται εκατομμύρια σε στρατιές Συμβούλων και όχι μόνο, οι ανάγκες των εργαζομένων, για αυτούς δεν έχουν  την παραμικρή αξία!

Η Διοίκηση του διδύμου Σαχίνη – Τόσιου κατάφερε το ακατόρθωτο. “Μέσω” Συμβουλευτικής Εταιρείας  κατάφερε να απαξιώσει όλα τα υπηρεσιακά Στελέχη της φιλελεύθερης παράταξης (από αμφισβητούμενες αξιολογήσεις)  και να προβάλει και να επιβάλλει τα «Συριζαικά Παππαδοπαίδια»!!

Αν και αναφέραμε λίγα για τις ημέρες και τα έργα του ‘’Διδύμου’’  (θα επανέρθουμε) περιμένουμε έστω και στο τέλος, την ευθιξία τους και τις παραιτήσεις τους για το καλό της Εταιρείας και των εργαζομένων της.

ΤΟ Δ.Σ. ΕΚΟ ΕΥΔΑΠ

Υ.Γ.  Στην φιλελεύθερη παράταξη μας, που είναι ενωμένη μια γροθιά, δεν ανεχόμαστε και δεν χωράνε ‘’Δούρειοι Ίπποι’’ & ‘’Εφιάλτες’’ όπως στο Σύλλογο Μηχανικών, Αποχέτευσης και Συνεταιρισμό που όψιμα προσκυνάνε στην Πλατεία Κουμουνδούρου. Θα τους ξεμπροστιάσουμε άμεσα, οι εργαζόμενοι τους έχουν πάρει χαμπάρι και θα τους δώσουν την  απάντηση που τους αξίζει!

Υ.Γ. Οι Δηλώσεις του Πρωθυπουργού στη σύνοδο κορυφής, για ξεκάθαρη μη
ιδιωτικοποίηση της ΕΥΔΑΠ ήταν σαφείς και δεν αφήνουν κανένα περιθώριο για τους γνωστούς παραμυθάδες που συνεχώς πουλάνε ψέμα για να εξαργυρώσουν ψήφο. Πολύ σύντομα θα φανεί το ψέμα τους και θα γκρεμιστεί και αυτό αφού όλοι θα είμαστε μάρτυρες τη μη ιδιωτικοποίησης του νερού. Για μια ακόμη φορά
προσπαθούν να παρασύρουν με μόνο σκοπό τη ψηφοθηρία εν όψει εκλογών.