Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:

ΕΝΙΑΙΑ: “Για τον πολιτισμό που μας αξίζει”

ΕΝΙΑΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Ε.ΥΔ.ΑΠ

Αθήνα 30/10/2023

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ!

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,

Από τις 31/10 έως 3/11/2023 διεξάγονται σε όλες σχεδόν τις εγκαταστάσεις της Ε.ΥΔ.Α.Π. οι  εκλογές ανάδειξης του νέου Δ.Σ. του Πολιτιστικού μας Κέντρου.

Το Πολιτιστικό μας Κέντρο, τα τελευταία χρόνια έχει αγκαλιαστεί από όλους και έχει αναδειχθεί από το σύνολο των συναδέλφων μας, για τις πολιτιστικές, καλλιτεχνικές, αθλητικές, πνευματικές και ψυχαγωγικές δράσεις και παρεμβάσεις του, που αποτελούν και την αδιαμφισβήτητη απόδειξη της σκληρής δουλειάς και του έργου που κάνουμε καθημερινά.

Έχοντας την ευθύνη και εμπιστοσύνη  των συναδέλφων μας ως Διοίκηση του Πολιτιστικού μας Κέντρου, σε συνεργασία και με τις υπόλοιπες παρατάξεις τα τελευταία χρόνια, διαχειριζόμαστε με σύνεση, σοβαρότητα και διαφάνεια τους πόρους του Π.Κ.Ε., και δημιουργήσαμε και υλοποιήσαμε πλήθος πολιτιστικών και ψυχαγωγικών δράσεων. Μιας διαχείρισης και ενός Προεδρείου που επικροτήθηκε στην Γενική Συνέλευση από τους συναδέλφους αλλά και τις υπόλοιπες παρατάξεις. Αυτή η αναγνώριση του έργου μας είναι και η δύναμη για να συνεχίσουμε.

Ενδεικτικά αναφέρουμε:

  • Την κορωνίδα του Πολιτιστικού μας Κέντρου, τον θερινό κινηματογράφο μας στο Κολωνάκι Cine Δεξαμενή, όπου χιλιάδες πολίτες επισκέπτονται κάθε χρόνο και αποτελεί ένα από τα hot spots της θερινής Αθήνας
  • Εξαιρετικές παραστάσεις από την θεατρική ομάδα των συναδέλφων μας (μία εκ των οποίων ζητήθηκε και παρουσιάστηκε στην διάρκεια του Φεστιβάλ << ΣΚΑΡΙΜΠΕΙΑ 2022>> στη Φωκίδα εκτός από τις παρουσιάσεις που έγιναν στην Αθήνα), αλλά και αρκετές άλλες μουσικές και θεατρικές παραστάσεις στα καλύτερα θέατρα με σημαντικές εκπτώσεις στα εισιτήρια για όλους
  • Πολλές αθλητικές και ορειβατικές δράσεις
  • Ψυχαγωγικές και πολιτιστικές εκδρομές – εκδηλώσεις ( Ιταλία, Ρόδο, Ιωάννινα, Ξάνθη, καρναβάλι Μοσχάτου κ.ά)
  • Καλλιτεχνικές εκθέσεις με συμμετοχή συναδέλφων μας (φωτογραφίας – ζωγραφικής)
  • Γυμναστικά, αθλητικά, και χορευτικά προγράμματα για τα μέλη μας (Pilates – Aikido-  Αυτοάμυνας –  παραδοσιακούς χορούς)

Πρέπει επίσης, να τονίσουμε την σημαντική προσφορά ζωής αλλά και την ανάγκη για ενδυνάμωση του τακτικού προγράμματος αιμοδοσίας που διενεργούμε και διατηρούμε σε τράπεζα αίματος για τις ανάγκες των μελών μας και των οικογενειών τους.

Επίσης δεν ξεχνάμε τους συναδέλφους μας που εργάζονται στις απομακρυσμένες εγκαταστάσεις της ΕΥΔΑΠ και του ΕΥΣ και δεν έχουν πρόσβαση σε όλες τις δράσεις του Κέντρου μας. Προτεραιότητα μας η άμεση δημιουργία αντίστοιχων πρωτοβουλιών και για εκείνους. Είναι ισότιμο κομμάτι του Πολιτιστικού μας Κέντρου.

Αγαπητοί μας συνάδελφοι,

Για μία ακόμα φορά επιλέξαμε το δρόμο της ενότητας και της συνεργασίας και θελήσαμε να έχουμε ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο από όλους για όλους, όμως κάποιοι απέδειξαν ξανά ότι δεν τους ενδιαφέρει η προσφορά και η υπηρεσία προς τους εργαζόμενους, αλλά μόνο ο εαυτός τους.

Δεν πειράζει! Συνεχίζουμε και ζητάμε την ψήφο σας ενωμένοι και αποφασισμένοι να υπηρετούμε πάντα όλους τους συναδέλφους με ομόνοια και σεβασμό.

Το έργο μας είναι η εγγύηση μας!

Πιστοί στις Αρχές και στις Αξίες μας, πέρα από κάθε κομματική ή μικροπαραταξιακή σκοπιμότητα όπως έχουμε αποδείξει, σας καλούμε να συμμετάσχετε μαζικά σε αυτές τις κρίσιμες εκλογές και να στηρίξετε το ψηφοδέλτιό μας ΕΝΙΑΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, στο οποίο συμμετέχουν πολλοί συνάδελφοί μας με μοναδικό κριτήριο και όραμα την δυναμική, ουσιαστική και ακόμη καλύτερη συνέχεια και εξύψωση του Πολιτιστικού μας Κέντρου!

Ζητάμε την ψήφο σας  για ένα Πολιτιστικό Κέντρο σημείο αναφοράς, συνάντησης, χαλάρωσης και δημιουργίας για όλα τα μέλη του και τις οικογένειες τους και όχι  για να καταγγέλλουμε, να συκοφαντούμε και να στερούμε δράσεις από αυτούς!! 

Όλοι μαζί προάγουμε τον πολιτισμό!

Πολιτισμός σημαίνει συνεργασία και ενότητα! 

Για την ΕΝΙΑΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Ε.ΥΔ.Α.Π.

Οι υποψήφιοι


Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ