Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:

ΕΝΙΑΙΑ:”«Οι διχαστικές κραυγές δεν έχουν θέση στον πολιτισμό”

ΕΝΙΑΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Ε.ΥΔ.ΑΠ

Αθήνα 20/10/2023

«Οι διχαστικές κραυγές… δεν έχουν θέση στον πολιτισμό!» 

Στην προχθεσινή εκλογο-απολογιστική συνέλευση του Πολιτιστικού Κέντρου στο αμφιθέατρο του Περισσού, δυστυχώς γίναμε μάρτυρες για ακόμη μια  φορά της προσπάθειας μελών της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ – ΣΥ.ΡΙΖ.Α. να επιβάλλουν αντιδημοκρατικές  πρακτικές στις εκλογικές διαδικασίες της Συνέλευσης.

Άλλωστε τις ίδιες πρακτικές, ανεπιτυχώς πάλι,  προσπαθούν να επιβάλλουν και στην ΟΜ.Ε. και στα Σωματεία.

Ενώ παρακολουθούσαμε τη διαδικασία της Γενικής Συνέλευσης  στο κατάμεστο από συναδέλφους μας αμφιθέατρο σε ήρεμο και πολιτισμένο κλίμα, κατά την διάρκεια της ομιλίας – Διοικητικού απολογισμού –  του στελέχου μας και Προέδρου του Πολιτιστικού που ενημέρωνε και ανέλυε τις πρωτοβουλίες και πλούσιες δράσεις που πραγματοποιήθηκαν τα τελευταία χρόνια, οι συνήθεις ύποπτοι της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ διέκοψαν την διαδικασία και δυναμίτισαν το καλό κλίμα που υπήρχε. Αφού ο δικαστικός αντιπρόσωπος δεν έκανε δεκτή την αντικαταστατική απαίτησή τους για δύο ψηφοδέλτια υποψηφίων εφορευτικής (δεν προβλέπεται ούτε από το καταστατικό ούτε από το νόμο), πρότεινε και αποφάσισαν τελικά τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης με ψηφοφορία και έδωσαν δυστυχώς για αυτούς  το συντριπτικό αποτέλεσμα 83 υπέρ ενός ενιαίου ψηφοδελτίου και μόλις 3 στην πρότασης της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ. 

Αμέσως μετά, οι «συνήθεις ύποπτοι» έδειξαν τον πολιτισμό τους με απειλές και την ένταση των κραυγών τους!

Είναι η αγάπη τους για τον πολιτισμό τόσο μεγάλη;

Όχι! Είναι η αγάπη τους για το μπάχαλο και τις αντιδημοκρατικές πρακτικές!

Ότι δεν μπορούν να ελέγξουν προσπαθούν να το απαξιώσουν, να το μηδενίσουν και να το διαλύσουν.

Σε αντίθεση με αυτούς, στη Γενική Συνέλευση με συντριπτική πλειοψηφία εγκρίθηκε ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός και όλοι συνάδελφοι επικρότησαν το έργο του απερχόμενου Προεδρείου και του Διοικητικού Συμβουλίου.

Καλούμε όλα τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου, όλους τους συναδέλφους μας  να συμμετάσχουν στις προσεχείς εκλογές, να στηρίξουν και να εμπιστευθούν τους υποψηφίους της Ενιαίας Ανεξάρτητη Πολιτιστικής Κίνησης Εργαζομένων, οι οποίοι με όραμα, υπευθυνότητα  και στόχο τη δημιουργία περισσότερων δράσεων, πρωτοβουλιών, εκδηλώσεων και πολλών άλλων πολιτιστικών δραστηριοτήτων, θα μας φέρουν ακόμα πιο κοντά και θα μας γεμίσουν με ακόμα περισσότερες στιγμές χαράς και ψυχαγωγίας.

Όλοι μαζί, ενωμένοι για το Πολιτιστικό μας Κέντρο!! 

Τα μέλη του Συνδυασμού

«ΕΝΙΑΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Ε.ΥΔ.ΑΠ»

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ