Κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ: “Επανασύνδεση νερού και δράση στην ΕΥΔΑΠ Πειραιά για άνεργο και φτωχό συμπολίτη μας με σοβαρά προβλήματα υγείας”

0
282

Exif_JPEG_420

Παρέμβαση στην ΕΥΔΑΠ Πειραιά πραγματοποίησε αντιπροσωπεία του Κινήματος Δεν Πληρώνω-Ενιαίο Μέτωπο με αποτέλεσμα την άμεση αναστολή της εντολής διακοπής υδροδότησης στο σπίτι του κ. Νίκου, την επίτευξη ευνοϊκού διακανονισμού αποπληρωμής του χρέους και την ένταξή του στο κοινωνικό τιμολόγιο.

Ο κ. Νίκος ζει μόνος του, είναι άνεργος χωρίς κανένα εισόδημα και έχει συσσωρευμένο χρέος στην ΕΥΔΑΠ ύψους 1400 ευρώ. Πάσχει από διαβήτη, άσθμα και καρδιακές παθήσεις και πριν από κάποιους μήνες ήρθε αντιμέτωπος με το απάνθρωπο πρόσωπο της ΕΥΔΑΠ η οποία του έκοψε το νερό με αποτέλεσμα να τεθεί σε άμεσο κίνδυνο η εύθραυστη υγεία του. Ο κ. Νίκος απευθύνθηκε στο Κίνημά μας το οποίο ανταποκρίθηκε άμεσα και  επανασύνδεσε το νερό στο σπίτι του κ. Νίκου.

Πριν από μερικές ημέρες η ΕΥΔΑΠ έβγαλε νέα εντολή διακοπής υδροδότησης γεγονός που μας οδήγησε στην δράση μας στην ΕΥΔΑΠ Πειραιά όπου εξασφαλίσαμε ότι ο κ. Νίκος δεν θα  ξαναμείνει χωρίς νερό τουλάχιστον μέσα στους επόμενους μήνες.

Όπλο μας η αλληλεγγύη! Το νερό είναι φυσικό αγαθό και ανήκει σε όλους!

ΠΗΓΗ: kinimadenplirono.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ