Ν. Κακλαμάνης: “Δεν είναι δυνατόν το νερό να πάει σε ιδιώτη”

0
113

ΠΗΓΗ: real.gr | «Η ΝΔ δεν θα ψηφίσει το νομοσχέδιο αυτό επί της αρχής. Και σίγουρα δεν θα ψηφίσει το άρθρο που αναφέρεται στο υπερταμείο, που βάζουν μέσα ακόμα και το νερό», είπε στον realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου ο Νικήτας Κακλαμάνης.

Απαντώντας στο ερώτημα για τον τρόπο με τον οποίο προχωρά η σύσταση του λεγόμενου υπεταμείου και ότι ακόμη έξι ΔΕΚΟ πηγαίνουν υπό τον έλεγχό του, ενώ στο τιμόνι φαίνεται ότι δεν θα είναι Ελληνας ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Α’ Αθήνας της ΝΔ είπε:

«Υπενθυμίζω το εξής, είχε γίνει θύελλα γιατί στο πρώτο νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα δεν είχαν έρθει τα συνοδευτικά τεύχη. Παρουσιάζεται ξαφνικά ο κ. Χουλιαράκης στη Βουλή όπου μέσα στα τεύχη που μας έφερε και τα είχαν κρύψει ήταν μέσα και οι έξι ΔΕΚΟ που είναι τώρα, ξεσηκώνεται θύελλα με τον μισό ΣΥΡΙΖΑ να έχει ανέβει στα έδρανα. Εμφανίζεται ο κ. Τσακαλώτος μιάμιση ώρα μετά, αδειάζει τον κ. Χουλιαράκη το παίρνει πίσω και τώρα το ξαναπαρουσιάζουν».

Και τόνισε: «Η ΝΔ δεν θα ψηφίσει το νομοσχέδιο αυτό επί της αρχής. Και σίγουρα δεν θα ψηφίσει το άρθρο που αναφέρεται στο υπερταμείο, που βάζουν μέσα ακόμα και το νερό. Σταματώ στο νερό γιατί δεν είναι δυνατόν το νερό να πάει σε ιδιώτη. Είναι απίστευτο πράγμα αυτό. Είναι απίστευτο. Ολα έχουν τα όριά τους. 99 χρόνια, 99 χρόνια, αλλά όχι και το νερό μέσα».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟΝ realfm 97,8 Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α ΑΘΗΝΑΣ ΤΗΣ Ν.Δ. κ. ΝΙΚΗΤΑΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ