Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:

Ν. Παππάς – Χρ. Γιαννούλης: «Η ΕΥΔΑΠ να διασφαλίσει την πρόσβαση όλων στο νερό και να συμμετάσχει στην προσπάθεια ανάκαμψης της οικονομίας»

Τηλεδιάσκεψη με θέμα την τρέχουσα κατάσταση της ΕΥΔΑΠ, τις προκλήσεις που έχει να αντιμετωπίσει εν μέσω πανδημίας και ύφεσης, αλλά και τις προοπτικές περαιτέρω ανάπτυξής της, είχαν ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Νίκος Παππάς και ο αναπληρωτής τομεάρχης Χρήστος Γιαννούλης με τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας, Χαράλαμπο Σαχίνη, τον αναπληρωτή διευθύνοντα σύμβουλο, Αναστάσιο Τόσιο, τον εκπρόσωπο των εργαζομένων στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας, Γιώργο Αλεξανδράκη και τον πρώην αντιπρόεδρο-αναπληρωτή διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΥΑΘ, Γιάννη Παπαϊωάννου.

Οι τομεάρχες του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία τόνισαν ότι στη νέα φάση στην οποία εισέρχεται η οικονομία, αυτή της μεγάλης ύφεσης, η οποία θα αυξήσει τα κοινωνικά προβλήματα και θα επιτείνει την οικονομική δυσχέρεια των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, θα πρέπει να διασφαλιστεί η αδιάκοπη πρόσβαση όλων των νοικοκυριών στο νερό, το οποίο αποτελεί δημόσιο αγαθό και κοινωνικό δικαίωμα.

Οι ίδιοι επισήμαναν, επίσης, τη δυνατότητα αλλά και υποχρέωση της ΕΥΔΑΠ, ως μίας εταιρείας με υποδομές μεγάλης έκτασης, να καταστεί ατμομηχανή της νέας ανάπτυξης, με τη συμμετοχή και επένδυσή της σε νέα τεχνολογικά πεδία.

Οι τομεάρχες του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και η διοίκηση της ΕΥΔΑΠ συμφώνησαν σε μια τακτική επικοινωνία για την ανταλλαγή απόψεων επί των θεμάτων της εταιρείας.

ΠΗΓΗ: syriza.gr

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ