Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:

Νέα Έκφραση Μηχανικών ΕΥΔΑΠ – “Ενωμένοι μπορούμε τα πάντα”

ΝΕΑ ΕΚΦΡΑΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΥΔΑΠ

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ”

Συνάδελφοι,

Με κοινή πίστη και πεποίθηση στον αδέσμευτο και ακηδεμόνευτο συνδικαλισμό, με σύγκληση πάνω σε κοινές αρχές και θέσεις, συνεχίζουμε δυναμικά χωρίς να παρεκκλίνουμε από τις αρχές και τις δεσμεύσεις μας με γνώμονα το συμφέρον και το δίκιο των εργαζομένων μηχανικών.

Με ενεργή πλέον παρακαταθήκη την έμπρακτη μέχρι τώρα στάση μας, είμαστε περισσότεροι, πλαισιωμένοι με πολλούς εκλεκτούς συνάδελφους, δυνατότεροι και δικαιωμένοι με τις επιλογές και τις δράσεις μας. Συνεχίζουμε με πάθος, με διάθεση και με κυρίαρχο σύνθημά μας “ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ”

Η ομάδα μας απαρτίζεται από εκλεκτούς συναδέλφους πεπεισμένους για την αναγκαιότητα ενός υπερκομματικούαυτόνομου, ενωτικού και συμμετοχικού συνδικαλιστικού κινήματος που πυξίδα του έχει τα συμφέροντα των εργαζομένων και της εταιρείας μας.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Με δέσμευση τα παραπάνω ζητάμε, την υποστήριξή σας, τις ιδέες σας, την συμμετοχή σας σε κοινή συστράτευση και την ψήφο σας στον αγώνα που δεσμευόμαστε να δώσουμε:

  • Για δημόσια ΕΥΔΑΠ στην υπηρεσία του πολίτη.
  • Για αποκατάσταση της απαξίωσης και της αμφισβήτησης της επιστημονικής και τεχνικής κατάρτισης που υφίσταται ο κλάδος των μηχανικών, εκτός από την οικονομική διασπάθιση, με την πρόσληψη ανεξέλεγκτων εξωτερικών συμβούλων.
  • Για αξιοκρατική αξιολόγηση στην κάλυψη θέσεων ευθύνης και την εξάλειψη των εκδουλεύσεων τακτοποίησης αρεστών και ημετέρων.
  • Για θεσμοθέτηση αμοιβών στα μέλη επιτροπών ως ανταμοιβή στην πρόσθετη εργασία πέραν του αντικειμένου τους και την ευθύνη που επιβαρύνει αυτή η ενασχόληση.
  • Για την αποκατάσταση της αδικίας, που για τόσα χρόνια δεν έχει λυθεί, των συναδέλφων πτυχιούχων μηχανικών, παίρνοντας την θέση και την αξία που τους αναλογεί βάσει της νομοθεσίας και των αποφάσεων του κράτους.

Συναδέλφισσες συνάδελφοι,

  • Ενωμένοι και μόνο έτσι, θα είμαστε νικητές όλοι μας, εμείς και η εταιρεία μας.
  • Στις εκλογές του Συλλόγου Μηχανικών, σας καλούμε να στηρίξετε το σύγχρονο, υπερκομματικό και ενωτικό ψηφοδέλτιο της Νέας Έκφρασης Μηχανικών, ώστε όλοι μαζί την επόμενη μέρα να αγωνιστούμε για τα δίκαια αιτήματα μας και για μια καλύτερη ΕΥΔΑΠ.

Για την

ΝΕΑ ΕΚΦΡΑΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΥΔΑΠ

1. Αποστόλου Κωνσταντίνος

2. Γερονίκος Κωνσταντίνος

3. Γκριντζιά Δήμητρα

4. Γρηγορίου Γιώργος

5. Δημητριάδης Παναγιώτης

6. Δήμτσας Γιώργος

7. Δράκος Γιάννης

8. Θεοδωρακόπουλος Ηλίας

9. Καλλιβωκά Μαρία

10. Κουλουριώτης Δωρόθεος

11. Κοσμάς Κωνσταντίνος

12. Κραμβουσανός Μανώλης

13. Κρίμπαλης Δήμος

14. Λουφάκης Γρηγόρης

15. Μαλλιαρού Δώρα

16. Μπέκας Γιώργος

17. Μπέσσας Νίκος

18. Νάστος Νίκος

19. Νίνου Αθηνά

20. Παπακώστα Πηνελόπη (Πόπη)

21. Πολομαρκάκη Ροδάνθη

22. Σκέντου Αθανασία

23. Χουμανίδης Δημήτρης

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ