Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:

Σύλλογος Επιστημονικού Προσωπικού: Ανακοίνωση Εφορευτικής Επιτροπής. Πρόγραμμα εκλογών και οι Υποψήφιοι Συνδυασμοί

Αθήνα, 27 Μαΐου 2024

2η Ανακοίνωση της Εφορευτικής Επιτροπής για τις αρχαιρεσίες
του Συλλόγου Επιστημονικού Προσωπικού ΕΥΔΑΠ 2024

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

H τριμελής Εφορευτική Επιτροπή διεξαγωγής αρχαιρεσιών για την ανάδειξη των οργάνων Διοίκησης του Συλλόγου, που εκλέχθηκε από τα μέλη της Γενικής μας Συνέλευσης στις 23.5.2024, σας ενημερώνει για την ανάδειξη των υποψηφιοτήτων. Οι υποψηφιότητες των συναδέλφων για τα αντίστοιχα όργανα Διοίκησης παρατίθενται σε ξεχωριστή σελίδα για κάθε συνδυασμό.

Υπενθυμίζεται ότι:

Οι αρχαιρεσίες θα διεξαχθούν στις 29 & 30 Μαΐου ημέρες Τετάρτη & Πέμπτη δια περιφοράς της κάλπης ως εξής:

Στις 29 Μαΐου, από ώρα 07.30 μέχρι 16.00, στο κτίριο των κεντρικών γραφείων της ΕΥΔΑΠ στον Περισσό (ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ στο υπόγειο του κεντρικού κτιρίου ).

Στις 30 Μαΐου, από ώρα 07.30 μέχρι 11.00, στο κτίριο της οδού Λαοδικείας (στον 1ο όροφο) και από 12.00 μέχρι 16.00 στα γραφεία του Συλλόγου, Κρατίνου 7, Αθήνα (στον 2ο όροφο)

Απαραίτητη προϋπόθεση για να ψηφίσουν τα μέλη είναι να έχουν μαζί τους την Αστυνομική τους Ταυτότητα ή το Διαβατήριο ή το Βιβλιάριο Ασθενείας.

Οδηγίες για την ηλεκτρονική ψηφοφορία

Όποιος συνάδελφος επιθυμεί να ψηφίσει ηλεκτρονικά να το δηλώσει έως την Τρίτη 28.5.24 στις 14.00 το μεσημέρι στο e-mail του συλλόγου epistimonikos@eydap.gr αναγράφοντας ονοματεπώνυμο, όνομα πατέρα, αριθμό μητρώου ΕΥΔΑΠ και επικαιροποιημένη ηλεκτρονική διεύθυνση (email) για να του σταλεί ο μοναδικός – προσωπικός σύνδεσμος ψηφοφορίας (link). Όσοι δηλώσουν συμμετοχή στην ηλεκτρονική ψηφοφορία θα λάβουν στη συνέχεια e-mail με αναλυτικές οδηγίες ψηφοφορίας.

Η ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Γεωργούσης Ιωάννης          Κοντόπουλος Βασίλειος          Οικονόμου Μαργαρίτα

Συνημμένες Υποψηφιότητες:

1) «ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ»

2) «ΣΕΚΕΣ – ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΥΔΑΠ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ»

3) «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΕΥΔΑΠ»

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab