Δευτέρα, 27 Ιουνίου, 2022
Γιώργος Σταυρουλάκης
Γιώργος Σταυρουλάκης
Humanista/Activista. Economista.

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους

Ο καφεπώλης είναι μια πολύ ωραία ελληνική λέξη

photo

Γράφει ο Γιώργος Σταυρουλάκης,  Humanista/Activista. Economista.

Έμαθα λοιπόν ανανεώτισα, πώς αφού αυτά τα… Υποδεέστερα για σένα  πράγματα, όπως η Ύδρευση,η Αποχέτευση,τα Οικονομικά που επήγες και μπλέχτηκες, τώρα για να τελειώσεις την Δοξασμένη σου καριέρα ως Γενική διευθύντρια… Νέων Εφαρμογών.

Κάνε το αλλά επειδή υπάρχουν νέα παιδιά με τις κατάλληλες γνώσεις πάνω στον τομέα αυτό θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι ενώ κύματα γέλιου θα προκαλούνται στους συναδέλφους.

Άτιμη ζωή! η δύναμη, η εξουσία, νοιώθεις δυνατή έτσι,  μπορείς να ελέγχεις, να  εξουσιάζεις,  να καρφώνεις κατά το δοκούν. Ατιμώρητα. Απ’την πρόσληψη σου δίπλα εκεί, όχι με τις ανύπαρκτες γνώσεις μας, παρά με το φόβο σαν σε δουν. Δε σε λυπάμαι, πόσες καριέρες κατέστρεψες στα συμβούλια; πόσους ανθρώπους έκαψες;

Χωρίς συνείδηση, όχι Πουλαντζας, μα Χούντα, οτιδήποτε όχι προοδευτικό απλά δημοκρατικό το έκαιγες ! Και θέλεις και άλλο και άλλο.

Το εξώδικο μου ισχύει, 100 μέτρα θα με βλέπεις όπου κι αν είμαστε για τα άλλα επιφυλάσσομαι και Δεν Είναι Τόσο… Καλά.

Με σένα τώρα μάνατζερ Μαθηματικέ, που  οι δεξιοί σου γράψανε ο καφετζής, μην τους ακούς, δεν έχουν τρόπους, τουρκική λέξη, το καφεπώλης είναι μια ελληνική,ωραία λέξη,

Μαθηματικός ξέρεις είναι κι η γυναίκα μου αλλά δεν κλωτσάει γραφεία δεν έχει την απρέπεια να μιλά σε ουδένα άσχημα, βλέπεις δεν είναι μέχρι τα μπούνια σε κρυφές αβάντες.

Κι επειδή  έκανα μια πρόταση, Πάρε Πίσω τα Πάντα, Κι επειδή έκανες λέει”προσεγμένες κινήσεις”,
Προϋπολογισμός Προμηθειών 14:73 εκατ €, 15:82εκ €,16:165εκ.€,επί συνολικού κύκλου εργασιών 332 εκ.€, τι θέλει να παραγγείλει ηγεμόνισα των προμηθειών;

Για 15 χρόνια,οι εργαζόμενοι της εταιρείας,με συνεχόμενο φθίνοντα αριθμό απασχολούμενων,όχι μόνο την Κατέστησαν 2η ΔΕΚΟ μετά την ΔΕΗ,σε σχέση με τη Δυναμική της,μα Δίνει κάθε χρόνο στο Κράτος το μερίδιο από τις μετοχές του πλειοψηφικού πακέτου που κατέχει.
Για φέτος,το Ελληνικό κράτος εισέπραξε περίπου 150 εκ €,

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΣ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΕ,ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕΣΑ ΤΗΝ ΞΕΝΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ;
ΔΕ ΘΑ ΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΦΥΣΙΚΑ ΟΥΤΕ ΕΣΥ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΟΥΤΕ Η… ΑΝΑΝΕΩΤΙΣΑ Η ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

Είδες οι Τεμπέληδες, εμείς δεν καθόμαστε με ένα στυλό στο χέρι δουλεύουμε για το καλό της ΕΥΔΑΠ και θα το καταφέρουμε.

ΥΓ. Πως Ανανεώτισα και Μάνατζερ με κάνουν παρέα οι ψηλά ιστάμενοι και σεις πουλάτε μόνο φόβο; προειδοποίησα

Γιώργος Σταυρουλάκης

ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ