Τρίτη, 28 Νοεμβρίου, 2023

ΠΑΣΚΕ ΕΥΔΑΠ: “Αριστερή φρασεολογία – δεξιά πολιτική”

ΠΑΣΚΕ ΕΥΔΑΠ – 17 Ιανουαρίου 2017

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

Αρχικά να σας ευχηθούμε Χρόνια Πολλά, καλή Χρονιά με υγεία και λιγότερα προβλήματα.

Κατέρρευσαν και τα τελευταία προσχήματα, Σόιμπλε και Ντάισελμπλουμ με την αποχώρηση τους δήλωσαν το πόσο καλή και συνεργάσιμη ήταν η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και το πώς βοήθησε να εφαρμοστούν τα Μνημόνια.

Αυτά που οι προηγούμενες κυβερνήσεις σκέφτηκαν αλλά δεν τόλμησαν να υλοποιήσουν, η κυβέρνηση όχι μόνο τα σκέφτηκε αλλά και τα υλοποιεί στο έπακρο.

Περικοπές συντάξεων, μείωση του αφορολόγητου, περιορισμό του δικαιώματος της απεργίας, ένταξη απευθείας στο υπερταμείο όλης της Δημόσιας περιουσίας για ευκολότερη διαδικασία εκποίησης, κόψιμο των επιδομάτων τριτέκτων και πολυτέκνων, πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας, φοροεπιδρομή σε όλες τις κοινωνικές ομάδες πλην κατεχόντων και βέβαια ανάπτυξη μέσω της ίδρυσης καζίνων σε όλη τη χώρα.

Γιατί λοιπόν να μην του αποδίδουν τα εύσημα αυτοί που κάποτε ήταν «ανεπιθύμητοι;;;»

ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΑΝ ΤΙΣ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ

Με το τελευταίο πολυνομοσχέδιο κατέρρευσε κάθε φύλλο συκής, τα έδωσαν όλα.

Αριστερή φρασεολογία – δεξιά πολιτική.

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

Σ` αυτό το κλίμα λειτουργεί και η διοίκηση της ΕΥΔΑΠ.

Οι εξαγγελίες για αξιοκρατία, δίκαιη αξιολόγηση, συμμετοχική δημοκρατία πήγαν περίπατο.

Την ΕΥΔΑΠ πλέον τη διοικεί το κόμμα και οι συνεργαζόμενες ομαδούλες.

Είδαμε παραμονές Χριστουγέννων να μοιράζονται γιορτινοί μποναμάδες με αναβαθμίσεις στους συνεργαζόμενους ημετέρους, προκλητικά και ξεδιάντροπα.

Σε λίγες μέρες η ίδια ομάδα επειδή είναι αχόρταγη και βουλιμική, απαίτησε για άσχετο και υποδεέστερο θέμα την αποπομπή Γενικού Διευθυντή.

Ποιος τελικά διοικεί την ΕΥΔΑΠ κ. Μπενίση;
Που πήγαν οι εξαγγελίες και τα δήθεν ασυμβίβαστα;
Τι γραμμάτια ξεπληρώνονται;
Μήπως ανταμείβονται για την ερώτηση πάσα του κ. Αλεξανδράκη κατά τη διάρκεια συζήτησης του επενδυτικού προγράμματος της ΕΥΔΑΠ για την αγορά του αχρείαστου κτηρίου αξίας 1.800.000 ευρώ;
Αληθεύουν οι φήμες ότι πρόκειται να επανέλθει αυτή η εισήγηση;

Ελπίζουμε πως όχι.

Είναι πιθανόν αν προχωρήσετε να έχει την κατάληξη του κτηρίου που αγόρασε η Περιφέρεια αξίας 19 εκατομμυρίων με ένα μόνο διαγωνιζόμενο και όπως αυτοδιοικητικά site γράφουν, το Ελεγκτικό Συνέδριο έκρινε ότι ήταν οικονομικά ασύμφορη η αγορά.

Επίσης καλό θα είναι να μην έχουμε πάλι φαινόμενα όπως με το διαγωνισμό για την ασφάλιση του προσωπικού, όπου ενώ αναδείχτηκε μειοδότης η εταιρεία Ευρωπαϊκή Πίστη σε λίγο καιρό μετά από προσφυγή στην ΑΕΠΠ ακυρώθηκε και με απόφαση του Δ.Σ. τελικός μειοδότης είναι η METLIFE (πρώην ALICO).

Μαθαίνουμε επίσης ότι ετοιμάζεται εισήγηση στο Δ.Σ. της ΕΥΔΑΠ για νέα συμμετοχή της ΕΥΔΑΠ στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ της τάξεως άνω των 5.000.000 ευρώ.

Καλούμε τα μέλη του Δ.Σ. να είναι ιδιαιτέρως προσεχτικά εάν έλθουν οι παραπάνω εισηγήσεις. Τα χρήματα είναι πολλά και οι σκοποί θολοί.

Τέλος αντί να σπαταλά τον χρόνο του ο Διευθύνων Σύμβουλος σε ρουσφέτια και μικροδιευθετήσεις θα πρέπει να είναι πιο καλά διαβασμένος όταν δίνει συνεντεύξεις σε ΜΜΕ ιδιαίτερα για του βιολογικούς καθαρισμούς, καθώς τα στοιχεία που δίνει βρίθουν ανακριβειών.

Υ.Γ. Καλά θα κάνουν όσοι κυκλοφορούν ανακοινώσεις ξένες με το χώρο να διαβάσουν καλά, όσο ισχύει, τον ν.1264.
Εκεί θα πάρουν τις απαντήσεις τους.
Εάν δεν συμφωνούν με το νόμο, ΞΥΔΙ!!!

Γραμματεία ΠΑΣΚΕ

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ