ΠΑΣΚΕ ΕΥΔΑΠ: Όλοι μαζί συμμετέχουμε μαζικά και δυναμικά στην 24ωρη ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ στις 14 Δεκεμβρίου

Η Κυβέρνηση παρά τα επικοινωνιακά τερτίπια (βλέπε πρωθυπουργικά διαγγέλματα, κοινωνικό μέρισμα 0,7 δις) δεν μπορεί να κρύψει πια το ανάλγητο πρόσωπό της.

0
143

ΠΑΣΚΕ ΕΥΔΑΠ

13/12/2017

Συναδέλφισσες – συνάδελφοι

Η Κυβέρνηση παρά τα επικοινωνιακά τερτίπια (βλέπε πρωθυπουργικά διαγγέλματα, κοινωνικό μέρισμα 0,7 δις) δεν μπορεί να κρύψει πια το ανάλγητο πρόσωπό της.

Ο νέος προϋπολογισμός που ψηφίζετε τις επόμενες μέρες, είναι άλλος ένας προϋπολογισμός σκληρής λιτότητας, νέων φόρων 1 δις, νέων περικοπών των κοινωνικών επιδομάτων κατά 1,7 δις, ενώ ταυτόχρονα περιλαμβάνει έσοδα 2,7 δις από το ξεπούλημα του Δημόσιου πλούτου, ΕΥΔΑΠ, ΕΥΑΘ, ΔΕΗ, αεροδρόμια.

Οι πλειστηριασμοί ακόμη και της πρώτης κατοικίας καθώς και οι κατασχέσεις για ληξιπρόθεσμες οφειλές είναι πια καθημερινό φαινόμενο οδηγώντας την Ελληνική κοινωνία σε απόγνωση.

Και η «αριστερή» κατά τα άλλα κυβέρνηση έρχεται να ισοπεδώσει πλήρως τον κόσμο της εργασίας, αφού εκτός από την κατάργηση σχεδόν όλων των εργασιακών, μισθολογικών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων τους έρχεται να καταργήσει και το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα τους στην ΑΠΕΡΓΙΑ.

Απέναντι σε αυτές τις πολιτικές οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι, οι άνεργοι, έχουμε μόνο ένα δρόμο. Αυτό της μαζικής αντίδρασης.

Συναδέλφισσες – συνάδελφοι,

Όλοι μαζί μπορούμε να ανατρέψουμε αυτές τις πολιτικές.

Όλοι μαζί συμμετέχουμε μαζικά και δυναμικά στην

24ωρη ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ στις 14 Δεκεμβρίου

και στο συλλαλητήριο των συνδικάτων στην πλατεία Κλαυθμώνος στις 11

Γραμματεία ΠΑΣΚΕ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ