Πολιτιστικό Κέντρο: Κάλεσμα προς αιμοδότες

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΥΔΑΠ

Συναδέλφισσες (–φοι),

Το τελευταίο χρονικό διάστημα η ήδη υπάρχουσα έλλειψη σε αίμα έχει επιδεινωθεί  εξαιτίας του φόβου προσβολής από τον κορωνοϊό στα νοσοκομεία όπου και γίνεται η αιμοδοσία.

Το Ιπποκράτειο νοσοκομείο με το οποίο συνεργαζόμαστε στην αιμοδοσία κάνει έκκληση μέσω του συλλόγου μας στους υγιείς αιμοδότες που δεν είχαν δώσει αίμα στην τελευταία αιμοδοσία του Φεβρουαρίου και σε όποιους άλλους υγιείς επιθυμούν να δώσουν αίμα καθημερινά Δευτ. – Παρ. 8.30 -14.00 και Σαβ. – Κυρ. 8.30-13.00.

Στην επικοινωνία που είχαμε με τους υπεύθυνους αιμοδοσίας του νοσοκομείου μας δήλωσαν ότι η είσοδος των αιμοδοτών γίνεται από την κεντρική είσοδο και ο χώρος αιμοδοσίας είναι ανεξάρτητος από τα άλλα τμήματα του νοσοκομείου (στο υπόγειο).

Μετά τα τελευταία γεγονότα όπου βιώνουμε μια πρωτόγνωρη αλλαγή στην καθημερινότητά μας, η όποια αλληλεγγύη επιδείξουμε είναι τιμή για όλους μας αλλά κυρίως αποτελεί ένδειξη ότι μπορούμε και θέλουμε να βοηθήσουμε σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο την κοινότητά μας να ξανασταθεί στα πόδια της.

Ευχαριστούμε για το χρόνο που διαθέσατε να αναγνώσετε το παρόν μήνυμα και σας παρακαλούμε να το μεταφέρετε με όποιο τρόπο μπορείτε ηλεκτρονικά σε γνωστούς σας αιμοδότες.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Eυχές για το 2021

ΣΧΟΛΙΑ

Δώστε το σχόλιό σας
Please enter your name here