ΑΠΕΡΓΙΑ

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Για άλλη μια φορά, η κυβέρνηση αποδέχθηκε τα σκληρά μέτρα που της επιβάλουν οι δανειστές και δέσμευσε την Ελληνική κοινωνία με ένα νέο μνημόνιο.

Το 4 στη σειρά μνημόνιο έρχεται να βάλει τη σφραγίδα του στην πλήρη διάλυση των εργασιακών δικαιωμάτων και την απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων, προσφέροντας τις καλύτερες υπηρεσίες στους εργοδότες.

Η νέα φοροεπιδρομή που σημαίνει μείωση των εισοδημάτων των μισθωτών και των συνταξιούχων και η μείωση των επικουρικών συντάξεων είναι άλλη μια «επιτυχία» της διαπραγμάτευσης.

Το Σωματείο μας συμμετέχει με όλες του τις δυνάμεις στην 24ωρη Γενική Απεργία που έχει προκηρύξει η ΓΣΕΕ. Προτάσσουμε την συλλογική μας στάση και αντιδρούμε στα νέα μνημονιακά μέτρα που έχουν ως στόχο να γκρεμίσουν ότι έχει απομείνει από το Κοινωνικό Κράτος, την Υγεία, τη Παιδεία και την Ασφάλιση.

Αντιδρούμε, στη διάλυση των εργασιακών δικαιωμάτων, στη διάλυση των συλλογικοτήτων και των εργασιακών μας κεκτημένων.

Αντιδρούμε, στις αντεργατικές μνημονιακές πολιτικές που έχουν συμπιέσει τα δικαιώματα μας, έχουν εξανεμίσει τα εισοδήματα, υποβαθμίζοντας τη ποιότητα ζωής μας και θέτουν υπό αμφισβήτηση τις θέσεις εργασίας μας.

Όλοι στην απεργία

  • Απεργούμε και λέμε όχι στις μνημονιακές πολιτικές
  • Διεκδικούμε την προστασία των δικαιωμάτων μας
  • Απαιτούμε πλήρης και σταθερή εργασία για όλους

    Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                   Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ                      ΡΑΝΤΙΤΣΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ