Σύλλογος Επιστημονικού Προσωπικού: “Όλοι στην 3ωρη Στάση Εργασίας και στη συγκέντρωση στον Περισσό”

0
146
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Σ Υ Λ Λ Ο Γ Ο Σ
ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Ε.ΥΔ.Α.Π

Αθήνα, 30.10.2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΟΛΟΙ  ΣΤΗΝ 3ΩΡΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 12:00-15:00 ΚΑΙ ΣΤΗ
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟ
ΣΤΙΣ 12:00 μ.μ. ΔΕΥΤΕΡΑ 31.10.2022

Συναδέλφισσες συνάδελφοι,
Το 1/3 (ένα στα τρία επετεύχθη. Μετά από πενταετή καθυστέρηση εγκρίθηκε ομόφωνα, από το ΔΣ της ΕΥΔΑΠ, στη συνεδρίαση της 26-10-2022, η έναρξη της διαγωνιστικής διαδικασίας για το ομαδικό συνταξιοδοτικό ασφαλιστήριο για όλο το προσωπικό.

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας απαιτώντας:

  • 2/3: Την άμεση καταβολή έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης 250,00 €/μήνα, για το ερχόμενο εξάμηνο, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε τις τιμές της ενέργειας, την ακρίβεια και τις αυξήσεις επιτοκίων στα δάνεια.  Θέλουμε να επιβιώσουμε αξιοπρεπώς, στον επερχόμενο, και πιο δύσκολο, σύμφωνα με τα λεγόμενα της κυβέρνησης, χειμώνα από το 1942. Και φυσικά ως απόρροια της εφαρμοζόμενης νεοφιλελεύθερης πολιτικής της.
  • 3/3: Άμεση έναρξη διαπραγμάτευσης και υπογραφή συμπληρωματική ΣΣΕ για τη κάλυψη όλων των απωλειών από τον πληθωρισμό.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν μαζικά στην τρίωρη στάση εργασίας και να δώσουν δυναμικό παρόν στην διαμαρτυρία που αποφάσισε η ΟΜΕ ΕΥΔΑΠ. Οι εργαζόμενοι παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας και θα κλιμακώσουμε μέχρι να νικήσουμε. Η αδιαλλαξία της διοίκησης σπάει κάτω από την ενωτική και μαζική απαίτηση.

ΘΑ ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ
   

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Κορλός Ηλίας

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Λυμπέρης Κώστας

 

Υ.Γ.

  • Οποιαδήποτε προσπάθεια μονομερούς παρέμβασης και αλλαγής προς τα χειρότερα του Κανονισμού Προσωπικού και του Υγειονομικού θα βρει σύσσωμο το προσωπικό και τους συνταξιούχους απέναντι.
  • Να ακυρωθεί τώρα η απόφαση εγκατάστασης Big Brother στην ΕΥΔΑΠ