Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:

Σύλλογος Καταμέτρησης: Κατέβηκε μόνο ένα και ενιαίο ψηφοδέλτιο, αλλά ΑΚΕ και ΔΑΚΕ ανακοίνωσαν ότι… διπλασίασαν τις δυνάμεις τους!

ΑΚΕ και ΔΑΚΕ εν όψει της βέβαιης καταψήφισης των υποψηφίων συνδυασμών τους στις εκλογές των Συλλόγων Επιστημονικού Προσωπικού και Μηχανικών, έσπευσαν να πανηγυρίσουν για… νίκες στο Σύλλογο Καταμέτρησης, οι οποίες διεξήχθησαν με… ενιαίο ψηφοδέλτιο.

Πως γίνεται αφού τόσο στις προηγούμενες εκλογές όσο και στις πρόσφατες να εκλέχτηκαν υποψήφιοι μόνο από τις δύο αυτές παρατάξεις και ταυτόχρονα και οι δύο να διπλασίασαν τις ψήφους τους, αυτό μόνο απόφοιτοι της σχολής προπαγανδιστικού ψεύδους του ΣΚΑΙ και του Πορτοσάλτε μπορούν να το ισχυριστούν.

Κι ενώ πριν τις εκλογές μιλούσαν και κατέβαιναν σε ενιαίο ψηφοδέλτιο αμέσως μετά μετρούσαν παραταξιακές ψήφους κι εκλεγμένους.

Απολαύστε τους:

Αθήνα, 29.06.2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μεγάλη νίκη των στελεχών της ΔΑΚΕ στον Σύλλογο Καταμέτρησης

Συγχαρητήρια στα στελέχη της Δ.Α.Κ.Ε. για την μεγάλη τους νίκη στις εκλογές του Συλλόγου Καταμέτρησης, που ολοκληρώθηκαν σήμερα με μεγάλη συμμετοχή των συναδέλφων καταμετρητών.
Συγκεκριμένα, αυξήθηκε η δύναμή μας κατά 50% στο Δ.Σ. του Συλλόγου και σύνολο 50% στους εκπροσώπους για την Ομοσπονδία.
Ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους μας για την συμμετοχή τους και όσους εμπιστεύτηκαν και στήριξαν τα στελέχη μας.
Ευχόμαστε σε όλους τους εκλεγμένους καλή δύναμη και καλά αποτελέσματα για το συμφέρον όλων των συναδέλφων καταμετρητών.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 29/6/2011

Νίκη της ΑΚΕ και στην Καταμέτρηση

Μεγάλη νίκη της ΑΚΕ και στις εκλογές του Συλλόγου Καταμέτρησης ΕΥΔΑΠ. Σήμερα ήταν η τελευταία ημέρα των εκλογών και τα αποτελέσματα ήρθαν να δικαιώσουν τους κόπους και τους αγώνες των συναδέλφων μας.

Πιο συγκεκριμένα στις εκλογές Καταμέτρησης για πρώτη φορά η ΑΚΕ εξέλεξε στο ΔΣ 4 από τα 7 μέλη, κερδίζοντας την πλειοψηφία των εδρών του ΔΣ. Όσο για την ΟΜΕ, πέτυχε να διπλασιάσει τις έδρες της.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συναδέλφους που μας εμπιστεύονται και μας τιμούν με τη ψήφο τους, δίνοντας μας τη δύναμη να προχωράμε. Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους τους συναδέλφους που εκλέχτηκαν.

Συνεχίζουμε τους αγώνες, συνεχίζουμε δυναμικά για να κάνουμε το καλύτερο για τους εργαζόμενους, τις οικογένειες τους και την εταιρεία!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΚΕ ΕΥΔΑΠ

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ