Σύλλογος Προσωπικού: «Δέσμευση» του Διευθύνοντος συμβούλου για προσλήψεις στην επιτροπή της κινητοποίησης

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Ε. Υ.Δ. Α. Π.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η παράσταση διαμαρτυρίας που εξήγγειλε και υλοποίησε ο Σύλλογος Προσωπικού ΕΥΔΑΠ, καλώντας και τα υπόλοιπα σωματεία της ΕΥΔΑΠ να συμμετέχουν, με αίτημα να γίνουν άμεσα προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στις ειδικότητες των Καταμετρητών, των Υδρονομέων και των εργατών. 

Στο κάλεσμα ανταποκρίθηκε ο Σύλλογος Καταμετρητών (ο Πρόεδρος Γκουλής Γ. και το μέλος του ΔΣ Παπαπαναγιώτου Ε. παίρνοντας το λόγο στήριξαν την κινητοποίηση και τα αιτήματά της) και το μέλος του ΔΣ του Σωματείου εργαζομένων αποχέτευσης Νικολακόπουλος Κ. που κάλεσε το σωματείο του να στηρίζει στο μέλλον ανάλογες πρωτοβουλίες που είναι στο σωστό δρόμο της διεκδίκησης και του αγώνα.

Στην ίδια ρότα και ο εκπρόσωπος των εργαζομένων Αγγελάκης Μ. κάλεσε τους εργαζόμενους να συμμετέχουν σε ανάλογες πρωτοβουλίες. 

Στη συνέχεια επιτροπή αποτελούμενη από τον Πρόεδρο (Ρετουνιώτη Σ.), τον Γ. Γραμματέα (Χαρατσή Μ.) και ένα συνάδελφο καταμετρητή (Κοτσοβό) συναντήθηκε με τον Δ/ντα Σύμβουλο από τον οποίο πήρε την δέσμευση πως θα προχωρήσουν οι προσλήψεις Υδρονομέων & Καταμετρητών και βλέπουν θετικά των εργατών (του διαγωνισμού του 2009). 

Του δηλώσαμε πως περιμένουμε να υλοποιήσει την δέσμευση του και ως τότε παραμένουμε σε ετοιμότητα.

ΣΧΟΛΙΑ

Δώστε το σχόλιό σας
Please enter your name here