Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:

Σύλλογος Προσωπικού: “Οι Ναζί στη φυλακή – Στις 15 Ιούνη Όλοι στο εφετείο”

ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Ε. Υ.Δ. Α. Π.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΙ ΝΑΖΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ – Στις 15 Ιούνη Όλοι στο εφετείο

Στις 15 Ιούνη, στις 8 το πρωί ξεκινά σε δεύτερο βαθμό η δίκη της  εγκληματικής- ναζιστικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στο Εφετείο Αθηνών.

Όπως στις 7 Οκτωβρίου 2020, έτσι και τώρα να δώσουμε δυναμικά το παρών, για να συμβάλλουμε ώστε να μπουν ακόμα πιο βαθιά στη φυλακή οι εγκληματίες της ναζιστικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής.

Να ορθώσουμε τείχος στην προσπάθεια που γίνεται να αναιρεθεί η καταδίκη τους ή να πέσουν στα μαλακά οι δολοφόνοι της ΧΑ.

Η πάλη ενάντια στον φασισμό και το σύστημα που τον γεννά δεν σταματά. Το σωματείο μας, μαζί με τα συνδικάτα και τον εργαζόμενο λαό έχουμε πείρα, είμαστε σε επαγρύπνηση, σε αγωνιστική ετοιμότητα, μαζικά απαιτούμε:

ΟΙ ΝΑΖΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ

Δυναμώνουμε τον αγώνα ενάντια στους φασίστες και τα αφεντικά τους. Δυναμώνουμε τον αγώνα για την ζωή και τα δικαιώματα των εργαζομένων και της νεολαίας.

Ξεβρωμίζουμε τις γειτονιές και τους χώρους δουλειάς απο το φασιστικό δηλητήριο, τον ρατσισμό και την ξενοφοβία. Αποκαλύπτουμε τον πραγματικό αντίπαλο, το σύστημα που γεννά φτώχεια και πολέμους και καλλιεργεί τον εθνικισμό «για να σκοτώνονται οι λαοί για τ’ αφέντη το ψωμί».

Η καταδίκη των ΝΑΖΙ ήταν μια μεγάλη νίκη του λαού, των αγώνων των εργαζομένων. Συνεχίζουμε μέχρι να τους στείλουμε εκεί που τους αξίζει, στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας.

Ο Σύλλογος Προσωπικού συμμετέχει με ομόφωνη απόφαση στην Συγκέντρωση στο Εφετείο στις 15 Ιούνη στις 8:00πμ και στη στάση εργασίας 8 με 11 πμ που κήρυξε το ΕΚΑ.

Για το Δ.Σ.  

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣΟ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Ρετουνιώτης ΔιονύσιοςΧαρατσής Μανώλης

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ