Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:

Σύλλογος Προσωπικού: “Ξεσηκωμός. Την Τετάρτη όλοι στην απεργία: Μάχη για ζωή και αξιοπρέπεια στους δρόμους της χώρας”

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΥΔΑΠ

ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ 

Την Τετάρτη όλοι στην απεργία: Μάχη για ζωή και αξιοπρέπεια στους δρόμους της χώρας.

Συμμετέχουμε στην μεγάλη Πανελλαδική Πανεργατική απεργία στις 9 Νοέμβρη και παίρνουμε μέρος στις κινητοποιήσεις των συνδικάτων

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι

Καλούμε όλους εσάς που βρεθήκατε δίπλα μας στο προηγούμενο κάλεσμα του σωματείου μας απαιτώντας αυξήσεις στους μισθούς, άμεση οικονομική ενίσχυση των εργαζομένων, συμπληρωματική ΣΣΕ.

Κυρίως όμως καλούμε όλους εσάς που δεν ήσασταν μαζί μας και σας απευθύνουμε ενωτικό κάλεσμα να είμαστε τώρα όλοι μαζί απέναντι σε μια διοίκηση που έχει χάσει κάθε αξιοπιστία.

Μια διοίκηση που προχώρησε σε σύσταση επιτροπής από στελέχη και νομικούς της ΕΥΔΑΠ ΑΕ και εξωτερικούς συμβούλους και επεξεργάζεται νέο κανονισμό προσωπικού με σκοπό να διαλύσει μισθούς και εργασιακές σχέσεις.

Η κοινή πάλη μπορεί να γκρεμίσει κάθε εμπόδιο που βάζει ο κοινός μας αντίπαλος, η πολιτική της εργοδοσίας, η πολιτική της διοίκησης και των μετόχων.

ΚΑΛΟΥΜΕ

  • Τη διοίκηση να σταματήσει αμέσως κάθε προσπάθεια αλλαγής του Κανονισμού Προσωπικού και να διαλύσει την επιτροπή που σύστησε.
  • Να δώσει άμεση οικονομική ενίσχυση στους εργαζόμενους στο ύψος των αναγκών του και όχι στα φιλοδωρήματα που επεξεργάζεται
  • Άμεσα υπογραφή συμπληρωματικής ΣΣΕ με αυξήσεις στους μισθούς, προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, κατάργηση του άρθρου 3 στη συμπληρωματικής ΣΣΕ του 2019 που παρατείνει τις περικοπές των μνημονίων
  • Τους εργαζόμενους να ξεσηκωθούν και να μην επιτρέψουν να περάσει ο εργασιακός μεσαίωνας στην ΕΥΔΑΠ.

ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ – ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ

ΝΑ ΜΗ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ 

Για το Δ.Σ. 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣΟ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Ρετουνιώτης ΣάκηςΧαρατσής Μανώλης

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ