Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:

Συνάντηση ΛΑΕ με Σύλλογο Μηχανικών ΕΥΔΑΠ

ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ – Δελτίο Τύπου

Κλιμάκιο της Λαϊκής Ενότητας με επικεφαλής τον Γραμματέα του Πολιτικού Συμβουλίου της Παναγιώτη Λαφαζάνη, που συνοδευόταν από τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας Δημήτρη Στρατούλη και Στάθη Λεουτσάκο, συναντήθηκε σήμερα με αντιπροσωπεία του συλλόγου Μηχανικών ΕΥΔΑΠ, αποτελούμενοι από την πρόεδρο Μερκουρίδου Ελευθερία, από τον γραμματέα Αλεξανδρόπουλο Άγγελο, από τον αντιπρόεδρο Ράνιο Αλέξανδρο και το μέλος του ΔΣ Ματθαίος Μιχάλης.

Η πρόεδρος του συλλόγου Μηχανικών ΕΥΔΑΠ παρέδωσε στην αντιπροσωπεία της ΛΑΕ φυλλάδιο του συλλόγου με κωδικοποιημένα και επιστημονικά τεκμηριωμένα επιχειρήματα ενάντια στην ιδιωτικοποίηση της επιχείρησης και του νερού.

Μετά τη συνάντηση ο Παναγιώτης Λαφαζάνης έκανε την εξής δήλωση:

«Η μεταφορά της ΕΥΔΑΠ και της ΕΥΑΘ στο υπερταμείο ιδιωτικοποιήσεων, προκειμένου εν συνεχεία να ξεπουληθούν σε ιδιωτικά, κερδοσκοπικά, οικονομικά συμφέροντα, αποτελεί ένα πολύ μεγάλο πολιτικό έγκλημα σε βάρος του λαού και της χώρας.

Το νερό είναι κοινωνικό αγαθό, δεν ιδιωτικοποιείται, δεν ξεπουλιέται και δεν μπορεί να αποτελεί αντικείμενο ιδιωτικής κερδοσκοπικής δραστηριότητας.

Στηρίζουμε τους αγώνες του συλλόγου Μηχανικών και όλων των εργαζομένων της ΕΥΔΑΠ. Καλούμε σε ενεργή κοινωνική αλληλεγγύη τα άλλα συνδικάτα, τα κοινωνικά κινήματα και την τοπική αυτοδιοίκηση και σε ένα λαϊκό ξεσηκωμό για να αποτρέψουμε το ξεπούλημα του νερού, που επιστρέφει την χώρα μας στις πιο μαύρες ημέρες υποτέλειας και νεοαποικιοκρατίας. Επίσης, για να βάλουμε την χώρα μας σε μία ανεξάρτητη, δημοκρατική, αντιμνημονιακή πορεία εθνικής και λαϊκής κυριαρχίας, κοινωνικής δικαιοσύνης, παραγωγικής ανασυγκρότησης και θετικής οικονομικής διεξόδου.»

Αθήνα 09/12/2016

Το Γραφείο Τύπου

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ