Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024

Το SOSτε το νερό επιστρέφει με μια γιορτή για τον ένα χρόνο από το δημοψήφισμα

Το συντονιστικό πολιτών και φορέων «SOSτε ΤΟ ΝΕΡΟ», οργανώνει στις 17-18 Μαΐου 2015, Διεθνή συνάντηση των κινημάτων του νερού στη Θεσσαλονίκη, στο Δημαρχιακό Μέγαρο της πόλης και καλεί όλους και όλες τους εθελοντές/τριες να συμμετάσχουν στη διοργάνωση.

“Θεωρούμε ότι η επιτυχία της συνάντησης αυτής, θα αποτελέσει ένα ακόμη βήμα στον κοινό στόχο του διεθνούς κινήματος του Νερού, που είναι να αναγνωριστεί από τις Κυβερνήσεις η σημασία του δικαιώματος στο Νερό ως δημόσιου αγαθού και θεμελιώδους αξίας, για όλους τους πολίτες. Εξ’ άλλου, ένα χρόνο μετά την πραγματοποίηση του δημοψηφίσματος για το Νερό, θεωρούμε ότι ήρθε η ώρα για μια πρώτη ανοιχτή και έντιμη συζήτηση των φορέων και πολιτών της Θεσσαλονίκης, σχετικά με τη διαχείριση του Νερού στην πόλη μας. Τι μοντέλο διαχείρισης, τελικά, θέλουμε;”, αναφέρουν.

“Αγαπητέ/ή φίλε/η, το συντονιστικό του «SOSτε ΤΟ ΝΕΡΟ» σε καλεί να πάρεις μέρος σε συνάντηση των εθελοντών του Νερού στο χώρο έξω από το Δημαρχείο Θεσ/νίκης, τη Δευτέρα 4 Μαΐου και ώρα 6.30 μ.μ., για να προετοιμάσουμε και οργανώσουμε τη διεθνή συνάντηση των κινημάτων του Νερού. Η παρουσία όλων είναι απαραίτητη, γιατί η υπόθεση του Νερού είναι υπόθεση όλων μας, γιατί «το Νερό είναι στο χέρι μας». Και γιατί, ένα δημοψήφισμα δεν είναι αρκετό, πρέπει να δούμε και την επόμενη μέρα”, προσθέτουν.

πηγή

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ