ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:

Αδέσμευτη Κίνηση Επιστημονικού Προσωπικού: “Ναί, μπορούμε και το αξίζουμε”

ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Αθήνα 29.6.2021

ΝΑΙ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΜΕ!

Αγαπητοί Επιστήμονες Συνάδελφοι,

Στις πιο κρίσιμες εκλογές του Επιστημονικού Συλλόγου μας μέχρι σήμερα, δυστυχώς φτάσαμε στο σημείο να διακυβεύεται η επιστημοσύνη μας, η επάρκειά μας και η αξιοπρέπεια μας.

Η Διοίκηση μας απαξιώνει συστηματικά και όλοι σφυρίζουν αδιάφορα και ειδικά μετά το φιάσκο των «αντικειμενικών» αξιολογήσεων του επιστημονικού προσωπικού!

Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν και για τίποτα την υποβάθμισή μας και τις συνεχόμενες προσβολές του κλάδου μας. Είμαστε εδώ, να διεκδικήσουμε και να απαιτήσουμε την επαγγελματική μας αξιοπρέπεια, ως τα στελέχη που αναμφισβήτητα έχει ανάγκη και μπορούμε να προσφέρουμε στην Εταιρεία.

Μακάρι να είμασταν όλοι μαζί ενωμένοι σαν μια γροθιά να υπερασπισθούμε τις θέσεις μας, έτσι ώστε να  μας υπολογίζουν και να μας σέβονται. Δυστυχώς για ανώφελα μικροπαραταξιακά συμφέροντα που δεν θα αναφερθούμε τώρα για να μην δημιουργηθεί μεγαλύτερη ένταση, είμαστε πάλι διαιρεμένοι και νομίζουν κάποιοι ότι είμαστε και αδύναμοι Σίγουρα ΟΧΙ!

Διεκδικούμε και ζητάμε σε αυτές τις κρίσιμες εκλογές την εμπιστοσύνη σας και την δύναμή σας για την αξιοπρέπεια μας και  την ανάδειξη της επαγγελματική μας επάρκειας.

ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

                                        ΚΑΣΤΑΝΗ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ
                                        ΝΟΥΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΗ 
                                        ΤΑΣΙΟΥΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
                                        ΧΑΒΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Δώστε το σχόλιό σας
Please enter your name here