ΑΚΕ: “Πετραδάκι – πετραδάκι χτίζουν κομματικό στρατό στην ΕΥΔΑΠ”

0
300

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΥΔΑΠ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΕΤΡΑΔΑΚΙ – ΠΕΤΡΑΔΑΚΙ ΧΤΙΖΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΣΤΗΝ ΕΥΔΑΠ

24 Οκτωβρίου 2017

Συναδέλφισσες-συνάδελφοι,

Την τακτική της τοποθέτησης όλων των κομματικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ ΕΥΔΑΠ σε διευθυντικές θέσεις στο οργανόγραμμα την έχουμε καταγγείλει εγκαίρως αλλά δυστυχώς χωρίς κανένα αποτέλεσμα αφού ο κ. Μπενίσης χωρίς την παραμικρή ευθιξία συνεχίζει ακάθεκτος με τοποθετήσεις σχεδόν κάθε μέρα.

Με την Απόφαση Διοίκησης 100/2017 προωθείται ένα ακόμα στέλεχος που μέχρι πριν λίγους μήνες είχε τοποθετηθεί επικεφαλής μιας νέας οργανωτικής μονάδας που η δημιουργία της δεν έχει καμία άλλη σκοπιμότητα παρά την εξυπηρέτηση πολύ συγκεκριμένων παραταξιακών συμφερόντων (απέσπασε συνεργείο και αυτοκίνητα από την οργανωτική τους μονάδα και τα βάφτισε «Υπηρεσία») για να έρθει σήμερα να τον μετακινήσει σε άλλη υπηρεσία, προϊστάμενο του εαυτού του, γιατί άραγε;

Μπροστά στην κομματοκρατία και την εξυπηρέτηση των δικών τους παιδιών, παρακάμφθηκε άλλη μια φορά, η επετηρίδα, ο Κανονισμός Προσωπικού, κάθε έννοια αξιολόγησης για την οποία δεσμευόταν ο κ. Μπενίσης.  

Επιπλέον, επιβαρύνεται το μισθολογικό κόστος της ΕΥΔΑΠ με το συνεχές ξεχείλωμα ενός τερατώδους οργανογράμματος, αποκλειστικό δημιούργημα της Διοίκησης Μπενίση – Παπαδόπουλου.  Όλα αυτά είναι βέβαιο ότι θα αλλάξουν σε λίγους μήνες προς αποκατάσταση της νομιμότητας.

Το θέμα πλέον λαμβάνει ανησυχητικές διαστάσεις και επιβάλλεται να παραπεμφθεί στη Βουλή των Ελλήνων προς διερεύνηση.  Με τον τρόπο αυτό ίσως αποφασίσει να ασχοληθεί ο αρμόδιος Υπουργός που φαίνεται ότι καθόλου δεν τον απασχολεί η απαξίωση της Εταιρείας που εποπτεύει. 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΚΕ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ