Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024

Αλλαγές στην εταιρική δομή της ΕΥΑΘ

Σε εσωτερική οργανωτική αναδιάθρωση με αλλαγή εταιρικής δομής θα προχωρήσει η εισηγμένη ΕΥΑΘ (Εταιρεία Υδρευσης-Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης). Η απόφαση ελήφθη από το Διοικητικό Συμβούλιο και θα υλοποιηθεί άμεσα.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι επέρχονται οι ακόλουθες  αλλαγές στη διοικητική διάρθρωση,

  • Δημιουργείται Γενική Διεύθυνση Εγκαταστάσεων & Λειτουργίας Δικτύων Ύδρευσης και Αποχέτευσης.
  • Δημιουργούνται ανεξάρτητες Διευθύνσεις Λειτουργίας Δικτύων και Εγκαταστάσεων στους τομείς της ύδρευσης και της αποχέτευσης.
  • Δημιουργείται Διεύθυνση Ψηφιακού Μετασχηματισμού.
  • Ενισχύεται η Διεύθυνση Έργων με την ανάληψη της ευθύνης του στρατηγικού σχεδιασμού και της ανάπτυξης της εταιρίας.
  • Δημιουργείται Επιτελική Μονάδα Κανονιστικής Συμμόρφωσης (Compliance) και Διαχείρισης Κινδύνων & Κρίσεων με απευθείας αναφορά στον Διευθύνοντα Σύμβουλο.

Με αυτές τις αλλαγές, η ΕΥΑΘ ΑΕ, δεύτερη μεγαλύτερη εταιρία διαχείρισης δικτύων και εγκαταστάσεων ύδρευσης και αποχέτευσης στη χώρα, μετασχηματίζεται οργανωτικά και εκσυγχρονίζει το διοικητικό της μοντέλο, έτσι ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί στο απαιτητικό έργο μιας εταιρίας η οποία, με βασικό μέτοχο το δημόσιο, διαχειρίζεται ένα δημόσιο αγαθό – στοιχείο ζωής, το νερό και η οποία, όμως, πρέπει να λειτουργήσει και ως μια σύγχρονη εισηγμένη εταιρία.

Κλείνοντας, ο Νάρκισος Γεωργιάδης, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας, τόνισε: «Η νέα δομή μας καθιστά πιο αποτελεσματικούς και ευέλικτους, με στόχο να διασφαλίσουμε μια επιτυχημένη μετάβαση στην διαχείριση υδάτων και λυμάτων του μέλλοντος, εφαρμόζοντας μία βιώσιμη, αναπτυξιακή στρατηγική με επίκεντρο πάντα το περιβάλλον και τον καταναλωτή», κατέληξε.

ΠΗΓΗ: sofokleousin.gr

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ