Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:

Χανιά: «Τραγουδάμε για το νερό» – Μια μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στο νερό

Το Σωματείο Εργαζομένων στις ΔΕΥΑ Νομού Χανίων με σκοπό την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση όλων για τη διαχείριση και τον κίνδυνο εμπορευματοποίησης του νερού, διοργανώνει τη μουσική εκδήλωση «Τραγουδάμε για το νερό».

Στην τρομερή απαξίωση που αντιμετωπίζουν στις μέρες μας, κατοχυρωμένες με αγώνες παροχές προς τους πολίτες όπως είναι η υγεία και η παιδεία, ήρθε πριν λίγους μήνες να προστεθεί το σημαντικότερο ίσως κοινωνικό αγαθό, το ΝΕΡΟ. Με το πρόσφατο νομοσχέδιο που μετατρέπει στην ουσία το νερό σε ένα εμπόρευμα που θ’ ακολουθεί όλους εκείνους τους αδυσώπητους “κανόνες της αγοράς”, αυτούς που εκτόξευσαν τα τελευταία χρόνια και το τίμημα της ενέργειας σε απλησίαστα ύψη.

Ενάντια σ’ αυτή την προοπτική καλούμε όλες και όλους την Τετάρτη 5 Ιουλίου 2023 στις 20.00 σε δωρεάν συναυλία του Σωματείου μας, στον Προμαχώνα Σαν Σαλβαδόρ, στο χώρο του παλιού Ξενία.

Τραγουδώντας ενώνουμε τις δυνάμεις, διατρανώνουμε τη θέση μας: Το νερό είναι ζωή και η ζωή δεν είναι εμπόρευμα. Είναι και θα παραμείνει δημόσιο αγαθό προσιτό σε όλους.

Τραγουδούν οι:

Η συναυλία θα έχει δωρεάν είσοδο για όλους.

ΠΗΓΗ: flashnews.gr

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ