Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:

ΕΜΕΙΣ-ΑΡΚΙ/ΓΣΕΕ: Καταγγελία κατά του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΥΔΑΠ

ΕΜΕΙΣ-ΑΡΚΙ/ΓΣΕΕ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΕΥΔΑΠ ΣΑΧΙΝΗ ΧΑΡΗ

ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ «ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ» ΤΗΣ ΑΝΙΕΡΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΤΩΝ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΧΘΕΣ ΑΛΛΗΛΟΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ, ΣΦOYΓΓΟΚΩΛΑΡΙΟΙ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΕΥΔΑΠ,

ΤΙ ΑΛΛΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΩΣΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ;

ΤΙ ΑΛΛΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΩΣΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ;

ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕ ΤΗΣ ΕΥΔΑΠ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ ΤΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ

Εργαζόμενες, -νοι

Είναι αλήθεια ότι όσοι γνωρίζουν τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΥΔΑΠ από κοντά δεν έχουν να πουν και τα καλύτερα. Ανήκει στην κατηγορία του χαμαιλέοντα. Ανήκει στην κατηγορία αυτών που προκειμένου να πετύχει το σκοπό του δεν διστάζει μπροστά σε τίποτα.
Κανείς μας όμως δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα έφτανε σε αυτό το σημείο της κατάντιας, να λειτουργήσει δηλαδή σαν ωμός πραξικοπηματίας, σαν γνήσιος χουντικός που προκειμένου να κάνει τη δουλειά του (να προστατέψει τους αυλικούς του) θα έκανε ξεδιάντροπη παρέμβαση στα εσωτερικά του συνδικάτου, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να ζητάει από τον καρεκλοκέντραυρο Παναγόπουλο, τον υποτιθέμενο Πρόεδρο της ΓΣΕΕ να καθαρίσει για πάρτη του και για λογαριασμό των αυλικών του!!

Πιο συγκεκριμένα, χθες με μια διάτρητη «γνωμοδότηση» της νομικής του υπηρεσίας παρεμβαίνοντας με τον πιο ωμό, τον πιο άθλιο, τον πιο ξεδιάντροπο τρόπο στα εσωτερικά του συνδικάτου, βάφτισε και έχρισε συνομιλητές του τους πραξικοπηματίες της ανίερης συμμαχίας της ΠΑΣΚΕ, της ΑΚΕ, ενός τμήματος της ΔΑΚΕ και δυστυχώς και του εκπροσώπου του ΠΑΜΕ.
Δηλαδή όλων αυτών που μέχρι και προχθές αλληλοκατηγορούνταν ότι έχουν καταχραστεί τα χρήματα του Συνδικάτου.

Αυτό δεν έγινε τυχαία. Αφενός μεν έγινε γιατί το ΔΣ, που προέκυψε μέσα από νόμιμο συνέδριο (το οποίο επιχείρησαν δύο φορές να ματαιώσουν προσφεύγοντας στη δικαιοσύνη, όπου έχασαν και τις δύο) αποτελείται από ενοχλητικούς και είναι εμπόδιο στα σχέδια ιδιωτικοποίησης της εταιρίας, αφετέρου δε γιατί οι πρόθυμοι ξεπέρασαν κάθε όριο υποταγής και συμβιβασμού.

Μετά από αυτή την κατάπτυστη και πρωτοφανή για τα χρονικά του συνδικαλιστικού κινήματος, χουντική  παρέμβαση του Διευθύνοντος Συμβούλου Σαχίνη Χάρη, απαιτούμε την παραίτησή του γιατί με την στάση του, όχι μόνο δεν συμβάλει στη δημιουργία ενός ήρεμου εργασιακού κλίματος, αλλά απεναντίας το δυναμίτισε στο μέγιστο βαθμό.

Τέτοιοι Διευθύνοντες Σύμβουλοι είναι ανεπιθύμητοι και επικίνδυνοι.

Όσο δε για τους αποτυχημένους πραξικοπηματίες της ανίερης συμμαχίας, τους παραδίδουμε στην κρίση σας.
Κλείνοντας, στέλνουμε μήνυμα στον ανεπιθύμητο πραξικοπηματία Σαχίνη Χάρη ότι τα πραξικοπήματα δεν περνάνε.

Δεν θα αργήσεις να το καταλάβεις.

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΥΛΙΚΟΥΣ ΣΟΥ

Υ.Γ. Πραξικοπηματία Σαχίνη είναι τυχαίο ότι έδωσες την κάλυψή σου στους σφουγγοκωλάριους σου την ημέρα που κατατέθηκε μήνυση εναντίον τους για υπεξαίρεση (πάνω από 120.000€) σε βάρος της Ομοσπονδίας;
Γραμματεία Τύπου

ΕΜΕΙΣ-ΑΡΚΙ/ΓΣΕΕ

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ