Τετάρτη, 24 Ιουλίου, 2024
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:

Ενιαία Πολιτιστική Κίνηση: “Το ενιαίο ψηφοδέλτιο πρώτο με 46,3%”? 

ΕΝΙΑΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΥΔΑΠ

Το ενιαίο ψηφοδέλτιο πρώτο με 46,3% 

Όσο και αν προσπαθούν απεγνωσμένα ΣΕΚΕΣ και ΣΥΜΜΑΧΙΑ να κάνουν το άσπρο – μαύρο κατά την προσφιλή τους τακτική, η ψήφος και η επιλογή των συναδέλφων ήταν ξεκάθαρη και επέλεξαν την ενότητα και τη συνεργασία μακριά από πολιτικές σκοπιμότητες και συμφέροντα.

Πρώτη φορά κατέβηκε το ενιαίο ψηφοδέλτιο βγαίνοντας πρώτο και μάλιστα με μεγάλη διαφορά και ποσοστό 46,3%! Δηλαδή οι μισοί μας συνάδελφοι επέλεξαν να εμπιστευτούν την ενιαία δύναμη. Το αποτέλεσμα θα ήταν ακόμη μεγαλύτερο αν μπορούσαν ακόμη περισσότεροι συνάδελφοι να προσέλθουν στις κάλπες, κάτι που ήταν ανέφικτο λόγω των έκτακτων και ακραίων καιρικών συνθηκών.

Δεν υπάρχουν λόγια να ευχαριστήσουμε όλους τους συναδέλφους μας για την τόσο μεγάλη επιτυχία και την τεράστια αγκαλιά με την οποία υποδέχτηκαν τον συνδυασμό μας, με αμέριστη εμπιστοσύνη και χαρά! 

Αυτά τα αποτελέσματα επιβεβαιώνουν την επιθυμία των συναδέλφων για συνεργασία, ενότητα και κοινές δράσεις. Είναι προφανές ότι οι συνάδελφοι με την ψήφο τους επιβράβευσαν το σημαντικό έργο που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια στο Πολιτιστικό μας Κέντρο.

Αυτό το σημαντικό ποσοστό του 46,3% μας δίνει τη δύναμη να προχωρήσουμε όλοι μαζί και να κάνουμε πράξη όλα όσα δεσμευτήκαμε ότι θα γίνουν στο Πολιτιστικό μας Κέντρο τα επόμενα χρόνια.

Είναι λυπηρό βεβαίως το φαινόμενο κάποιοι να προσπαθούν να μεταφράσουν με το δικό τους τρόπο τα αποτελέσματα των εκλογών. Πανηγυρίζουν δε μόνοι τους που έχασαν με μεγάλη διαφορά και νομίζουν ότι  σπέρνοντας το διχασμό και βάζοντας ετικέτες στους συναδέλφους, θα κερδίσουν κάτι. Προσπάθησαν να πολιτικοποιήσουν και το Πολιτιστικό Κέντρο και οι συνάδελφοι τους απάντησαν ηχηρά.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία και καλή δύναμη σε όλους τους συναδέλφους που εκλέχτηκαν και ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας όλους τους υποψήφιους. Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να δημιουργούμε και να προσφέρουμε στο Πολιτιστικό μας Κέντρο, με ακόμη περισσότερες πρωτοβουλίες και δράσεις, μα πάνω από όλα με αγάπη και μεράκι για αυτό που κάνουμε!!!

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ