Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:

ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ: Ευχαριστήρια επιστολή

Συναδέλφισσες & Συνάδελφοι

Σας ευχαριστούμε για την μαζική παρουσία σας στη κάλπη, παρά την αντιξοότητα των καιρικών συνθηκών, καθώς και για την ψήφο εμπιστοσύνης σας στη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ. Η εντολή που μας δώσατε, καθιστώντας την παράταξή μας τη μοναδική που αύξησε τις δυνάμεις της και  από το  29,51% με 3 έδρες το 2019 ανήλθε σε 33,33% και 4 έδρες σήμερα, είναι ξεκάθαρη και αποτελεί για εμάς δέσμευση για το μέλλον. Καταφέρατε να ανταποκριθείτε στο κάλεσμα των εκλογών του Πολιτιστικού μας Κέντρου και παραβλέποντας τις μεθοδεύσεις αποκλεισμού μεγάλων εργασιακών χώρων,  κάνατε τις επιλογές σας, οι οποίες είναι σεβαστές από όλους μας.

Η αγάπη όλων μας για τον πολιτισμό, αποτελεί την αφετηρία της ενεργοποίησης – κινητοποίησής μας, ώστε να ξεπεραστούν τα απρόβλεπτα εμπόδια που έχουν δημιουργήσει οι σημερινές συνθήκες. Γι’ αυτό και το πρώτο μήνυμα που σας στείλαμε ήταν  ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ στο πλευρό του Π.Κ.Ε. ΕΥΔΑΠ.

Για την επίτευξη αυτών των στόχων δεν αρκεί μια τυπική παρουσία «σφραγίδα» ενός Διοικητικού Συμβουλίου αλλά χρειάζεται γνώση, συνεργασία, ορθολογική σκέψη, ανιδιοτέλεια και προπάντων συναίνεση. Η συνέχιση μιας κουλτούρας συνεργασίας στις εσωτερικές δομές του Πολιτιστικού μας Κέντρου αποτελεί ένα ισχυρό μέσο για να επιτύχει μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στο έργο του, αλλά και να εκπληρώσει την κοινωνική αποστολή του.

Ο σκοπός και η επιθυμία μας ταυτόχρονα είναι να πλησιάσουμε έως επιτύχουμε αυτά τα οποία θα συμβάλλουν στην προοπτική ενός Πολιτιστικού Κέντρου με τον αέρα του καινούργιου και ανοιχτού σε νέες προσδοκίες και δημιουργίες.

Για το συνδυασμό Συμμαχία για τον Πολιτισμό.
Οι υποψήφιοι

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ