Ενωτική Δημοκρατική Συμμαχία: “Η ΟΜΕ ΕΥΔΑΠ να σταθεί αλληλέγγυα στον αγώνα των συναδέλφων σιδηροδρομικών”

0
533

ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΣ

Αθήνα: 04.03.2023

Προς: Προεδρείο Δ.Σ. ΟΜΕ  ΕΥΔΑΠ

Όπως γνωρίζετε, τρία Σωματεία Εργαζομένων  στην Hellenic Train  έχουν προκηρύξει απεργία και καλούν σε συγκέντρωση με αφορμή το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Απαιτούν από όλους τους αρμόδιους φορείς να προχωρήσουν άμεσα στη λήψη των σχετικών μέτρων, προκειμένου να αποκατασταθεί η ασφάλεια στον ελληνικό σιδηρόδρομο, με σκοπό να μη βιώσουν ξανά εργαζόμενοι και συμπολίτες μας τέτοια ολέθρια τραγωδία.

Έχοντας πλέον εξαντλήσει την ανοχή τους απέναντι στην απάθεια όλων των αρμοδίων φορέων προκηρύσσουν 48ωρη απεργία και καλούν όλους μας να συμμετέχουμε στο συλλαλητήριο της Κυριακής στις 11 π.μ. στο Σύνταγμα.

Ζητούμε η Ομοσπονδία Εργαζομένων ΕΥΔΑΠ να σταθεί αλληλέγγυα στον αγώνα των συναδέλφων σιδηροδρομικών προκηρύσσοντας απεργία συμπαράστασης και να εκδώσει ψήφισμα αλληλεγγύης. Αν και οι λέξεις φαίνονται φτωχές για να περιγράψουν τον ανείπωτο πόνο για τις αδικοχαμένες ζωές και την οργή για την εγκληματική αδιαφορία για την ανθρώπινη ζωή και την απάνθρωπη προσήλωση στις νεοφιλελεύθερες απόψεις, το έγκλημα αυτό δεν πρέπει να ξεχαστεί !

Με αγωνιστικότητα

Ηλίας Κορλός, Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής ΟΜΕ  ΕΥΔΑΠ

Γιώργος Ραντίτσας, Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής ΟΜΕ  ΕΥΔΑΠ

Μαίρη Λιάπη, Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής ΟΜΕ  ΕΥΔΑΠ

Νίκος Βασιλειάδης, Μέλος Δ.Σ. ΟΜΕ  ΕΥΔΑΠ

Κώστας Μαρινάκης, Μέλος Δ.Σ. ΟΜΕ  ΕΥΔΑΠ

Άγγελος Αλεξανδρόπουλος, Μέλος Δ.Σ. ΟΜΕ  ΕΥΔΑΠ

Δημήτρης Καραγκούνης, Μέλος Δ.Σ. ΟΜΕ  ΕΥΔΑΠ