Εκδήλωση ΠΑΜΕ στη Θεσσαλονίκη για το νερό

Με συμμετοχή και συνδικαλιστών της ΕΣΚ ΕΥΔΑΠ έγινε με επιτυχία η μοναδική εκδήλωση κατά της ιδιωτικοποίησης του νερού στην φετινή ΔΕΘ.

Κλιμάκιο συνδικαλιστών της ΕΣΚ μαζί με Συναδέλφους της Αγωνιστικής Συσπείρωσης ΕΥΑΘ έκαναν περιοδεία σε χώρους εργασίας την προηγούμενη της εκδήλωσης προσκαλώντας τον κόσμο στην εκδήλωση , αλλά συζητώντας και άλλα εργασιακά ζητήματα.

Στην εκδήλωση που διοργάνωσε το ΠΑΜΕ «Ο αγώνας για νερό κοινωνικό αγαθό, που να καλύπτει τις λαϊκές ανάγκες, αφορά όλο το λαό» συμμετείχαν  το Σωματείο της ΕΥΑΘ δια του προέδρου του Γιώργου Αρχοντόπουλου, συνδικαλιστές της Αγωνιστικής συσπείρωσης ΕΥΑΘ με ομιλητή των Κώστα Αρόγλου , ο Μ. Αναστασιάδης, μηχανικός, μέλος της διοίκησης του Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών Μακεδονίας μίλησε για την περίπτωση του Φράγματος Χαβρία στη Χαλκιδική, που θα κατασκευαστεί με τη Σύμπραξη Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ) , ο Παναγιώτης Κουφαλάκος, πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Μεσσηνίας,  ο Χάρης Σμυρνιώτης, αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Μεταλλωρύχων , Ο Κοσμάς Στεφανίδης, αγρότης.

Αναλυτικά οι ομιλίες εδώ

 

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Δώστε το σχόλιό σας
Please enter your name here