Σύλλογος Μ.Ε.: Η εγκληματική ναζιστοσυμμορία της Χρυσής Αυγής εκεί που ανήκει: στη φυλακή. 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ  ΚΛΑΔΟΥ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Ε.ΥΔ.Α.Π 

                                                                                                                                                                                  Αθήνα  5.10.2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συναδέρφισσες και συνάδερφοι,

Η ώρα έφτασε για να αποδοθεί η δικαιοσύνη και να πεταχτεί η εγκληματική ναζιστοσυμμορία της Χρυσής Αυγής εκεί που ανήκει: στη φυλακή.

Η απόφαση του Εφετείου της Αθήνας την 7η Οκτώβρη, με συνολική και παραδειγματική καταδίκη των κατηγορουμένων, θα δικαιώσει τη μνήμη του Παύλου Φύσσα, αλλά και όλους τους ανθρώπους που αγωνίζονται ενάντια στο φασισμό και το ναζισμό.

Στις 7 του Οκτώβρη η δικαστική απόφαση θα αφορά μόνο στην εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής. Στις συνειδήσεις όμως όλων των ανθρώπων θα καταδικάζεται ο ναζισμός και όλες οι θηριωδίες του. Οι δολοφόνοι της Χρυσής Αυγής είναι οι ιδεολογικοί απόγονοι αυτών που  οδήγησαν στο θάνατο με μαρτυρικό τρόπο,  εκατομμύρια ανθρώπους στα στρατόπεδα συγκέντρωσης στο Νταχάου, στο Άουσβιτς, στο Μαουτχάουζεν κ.α. Είναι οι ιδεολογικοί απόγονοι των σφαγέων του Διστόμου, των Καλαβρύτων, της Κανδάνου, της Βιάννου του Μεσόβουνου. Το νεοναζιστικό μόρφωμα  της Χρυσής Αυγής δεν είναι τίποτα άλλο από μια εγκληματική οργάνωση.  Η κοινωνία τους έχει καταδικάσει. Απομένει η καταδίκη της και από την δικαιοσύνη.

Στις 7 του Οκτώβρη τα κατάλοιπα του ναζισμού θα βρουν σύσσωμη την κοινωνία απέναντί τους.  Σας καλούμε όλες και όλους στις 7 του Οκτώβρη και ώρα 11:30 στο Εφετείο Αθηνών να ενώσετε τη φωνή και τη γροθιά σας με εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου που θα απαιτούν να μπουν οι ναζί στη φυλακή.

ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΒΑΘΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟΝ.

ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΣΑΚΙΣΕ ΤΟΝ

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

Ο Πρόεδρος                                                                Ο Γεν. Γραμματέας

Ν. Βασιλειάδης                                                                 Μ. Βρούτσης

                

 

ΣΧΟΛΙΑ

Δώστε το σχόλιό σας
Please enter your name here