ΕΣΚ ΕΥΔΑΠ: “Υποδείξεις και παρεμβάσεις η διοίκηση να κάνει μόνο στα στελέχη της και στα τσιράκια της”

ΕΣΚ-ΕΥΔΑΠ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 21/1/2021

 
Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι  

Το τελευταίο διάστημα οι εργαζόμενοι παρακολουθούν αμήχανοι την αντιπαράθεση που έχει “ξεσπάσει” στην ΟΜΕ-ΕΥΔΑΠ και δεν αγγίζει τα προβλήματα τους, ούτε γίνεται για να τα επιλύσει.

Σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες για τους εργαζόμενους όπως είχαμε γράψει και σε προηγούμενη ανακοίνωση  διαγκωνίζονται για το ποιοι θα ελέγξουν  την ΟΜΕ-ΕΥΔΑΠ και άρα θα έχουν και το πάνω χέρι στις εξελίξεις και στις “συμφωνίες” και τα “αλισβερίσια”  με την εργοδοσία.

Και επειδή όπως λέει κι ο λαός “στην αναμπουμπούλα χαίρεται ο λύκος” εμφανίστηκε κι η διοίκηση της ΕΥΔΑΠ με προσωπική επιστολή του διευθύνοντος Συμβούλου για να “ενημερώσει – συνετίσει” δήθεν τα μέλη του ΔΣ της ΟΜΕ-ΕΥΔΑΠ.

Συναδέλφισσες- Συνάδελφοι

Από τότε που ιδρύθηκαν τα πρώτα συνδικάτα, διακαής πόθος των εργοδοτών είναι να τα βάλουν στο χέρι. Αυτή η προσπάθειά τους, ειδικά το τελευταίο διάστημα έχει ενταθεί, παίρνει μεγάλες διαστάσεις.

Καταγγέλλουμε  με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την προσπάθεια της εργοδοσίας της ΕΥΔΑΠ να παρέμβει στα ζητήματα της Ομοσπονδίας, προσπαθώντας να βάλει αυτή τους κανόνες λειτουργίας του Συνδικάτου και απειλώντας ταυτόχρονα τους εργαζόμενους ότι θα τους αφήσει χωρίς ΣΣΕ. 

Υποδείξεις και παρεμβάσεις η διοίκηση να κάνει μόνο στα στελέχη της και στα τσιράκια της.

Βούτυρο στο ψωμί της εργοδοσίας βέβαια είναι κι η τακτική της παράταξης της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ, που δε περνάει στιγμή χωρίς να ψεύδεται ασύστολα και να εκδίδει Γκεμπελικές ανακοινώσεις, που αντί να καταγγείλουν την αυθαιρεσία της διοίκησης, γράφουν ψευδώς ότι αυτή έγινε μετά από έγγραφο αίτημα του προεδρείου του  Συλλόγου Προσωπικού (κατονομάζει μάλιστα και την ΕΣΚ), δίνοντας με το ψέμα τους άλλοθι και δικαιολογώντας έτσι την εργοδοτική παρέμβαση.

Σε χθεσινό ΔΣ του Συλλόγου Προσωπικού παραδέχθηκαν τα εκλεγμένα μέλη της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ πως δε γνωρίζουν και δεν έχουν κανένα στοιχείο πως έγινε κάτι τέτοιο και η ανακοίνωση τους ήταν απλώς “πολιτική τοποθέτηση”.

Τους παραδίδουμε στην κρίση σας. Όσοι λένε διαρκώς ψέματα, συκοφαντούν και δίνουν με ανακοινώσεις τους άλλοθι στις απαράδεκτες παρεμβάσεις της εργοδοσίας χωρίς να τις καταδικάζουν απερίφραστα, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ!!

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Δώστε το σχόλιό σας
Please enter your name here