Σάββατο, 13 Ιουλίου, 2024
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:

Μ. Αγγελάκης: “Μαζί με την ΟΜΕ” 

Μανώλης Μ. Αγγελάκης
Εκπρόσωπος των Εργαζομένων στο Δ.Σ. ΕΥΔΑΠ

4 Ιουλίου 2022

Μαζί με την ΟΜΕ

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,

Δηλώνω την απερίφραστη στήριξη μου στις κινητοποιήσεις και τα αιτήματα της ΟΜΕ. Η Διοίκηση εδώ και πάρα πολύ καιρό έχει αποδείξει ότι μοιράζει τα ταμειακά διαθέσιμα σε όλους εκτός από τους εργαζόμενους, οι οποίοι παρότι έχουν υποστεί σημαντικές μειώσεις, με την σκληρή εργασία τους συμβάλλουν σημαντικά στην οικονομική ευρωστία και ανάπτυξη της ΕΥΔΑΠ.

Όλα τα αιτήματα της ΟΜΕ όχι μόνο είναι δίκαια, αλλά πρέπει να ικανοποιηθούν άμεσα για όλους. Όπως το ασφαλιστήριο συμβόλαιο που καιρό τώρα μας υπόσχεται η Διοίκηση ότι θα φέρει στο ΔΣ, αλλά από ότι φαίνεται μας κοροϊδεύει. Βέβαια όπως έχει παραδεχτεί, οφείλει το ποσό από το ασφαλιστήριο ύψους 5,5 εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο και πρέπει να δοθεί άμεσα στους εργαζόμενους.

Πρέπει να δοθούν επιπλέον οικονομικά βοηθήματα σε όλους τους εργαζόμενους μετά από την επέλαση της ενεργειακής κρίσης και άμεσα να δοθούν αυξήσεις στους συναδέλφους.

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Οφείλουμε όλοι να δώσουμε το παρόν σήμερα στην 3ωρη στάση εργασίας που αποφάσισε η ΟΜΕ και τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που γίνεται σήμερα στις 12:00 στον Περισσό. Όλοι να ενώσουμε τις φωνές και τη δύναμη μας για να διεκδικήσουμε ακόμα περισσότερα.

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ