Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Οι απλήρωτοι εργαζόμενοι βαφτίζονται “εγκληματίες” απ’τον εργοδότη

Από την μία δεν πληρώθηκαν, και από την άλλη αντιμετωπίζονται και σαν εκβιαστές οι πρώην εργαζόμενοι στον Φούρνο του Λάμπρου που κατηγορούνται από την εργοδοσία ότι σύστησαν εγκληματική συμμορία για να του αποσπάσουν λεφτά.

Επιπλέον, ο εργοδότης αναφέρει ότι πολλοί από τους ενάγοντες δεν δούλευαν ποτέ εκεί και δεν τους έχει δει καν στην ζωή του. Ενώ μάλιστα αναφέρει ότι ένας από αυτούς βγήκε με καλυμμένα χαρακτηριστικά στην ΕΡΤ3. Επίσης δεν διστάζει να επιτεθεί και σε άλλες κινηματικές συλλογικότητες όπως το Δίκτυο Ανέργων και Επισφαλώς Εργαζομένων.

Η Δικηγόρος των εργαζομένων εξηγεί στην ΕΡΤ3 ότι οι παραπάνω καταγγελίες έχουν σαν καθαρό στόχο τον εκφοβισμό και βρίσκονται σε απόλυτη αντίθεση με την πρόσφατη απόφαση του Ειρηνοδικείου Θεσσαλονίκης το οποίο καταρχήν δικαίωσε τους εργαζόμενους και αποφάνθηκε ότι εργάζονταν όλοι στον Φούρνο.

Επιπλέον νέες κινητοποιήσεις αναμένεται να διοργανωθούν από εβδομάδα, και μάλιστα, σε σύνδεση με τα σωματεία των καθηγητών, αλλά και τους φοιτητικούς συλλόγους

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ