του Αλέκου Μερσινιά, εκπροσώπου του ΣΕΚΕΣ στο Δ.Σ. της ΟΜΕ ΕΥΔΑΠ


Κακή αρχή κάνατε παιδιά της Συμμαχίας ΑΠΚΕ-ΡΑΚ. Η καταφυγή σε ασύστολα ψέματα, ακόμα δεν το ξεκινήσατε το όχημα, είναι κακός και ιδιαίτερα επικίνδυνος δρόμος.

Αναφέρετε το ΣΕΚΕΣ ως “λαγό άνομων επιδιώξεων για παράταση της θητείας των εκπροσώπων στο ΔΣ της εταιρείας”.

Αντιπαρέρχομαι το πως ο συνάδελφος Μουτάφης από “ιερή αγελάδα” για εσάς έγινε καθεστωτικός μηχανισμός και τον απεχθάνεστε τώρα μετά βδελυγμίας.

Επιστρέφω όμως στη χυδαιότητα που αναφέρετε για το ΣΕΚΕΣ. Η πρότασή μας ήταν σαφής, καταγράφηκε και μπήκε σε ψηφοφορία. Αμέσως μετά τις 15 Ιουνίου να πραγματοποιηθεί το συνέδριο της ΟΜΕ και 26 εως 30 Ιουνίου οι εκλογές για τους αντιπροσώπους στο Δ.Σ. Επέμεινα επίσης στις τοποθετήσεις μου ότι τα πάντα πρέπει να έχουν τελειώσει μέχρι τέλος του Ιουνίου.

Για ποιό λαγό λοιπόν μιλάτε; Εμείς στο ΣΕΚΕΣ είμαστε όντως “λαγοί”, τρέχουμε για την προάσπιση των συμφερόντων των συναδέλφων, της κοινωνίας, την αποτροπή της ιδιωτικοποίησης της εταιρείας, την επαναφοράς των συλλογικών συμβάσεων, την παύσης διακοπών νερού στους αδύναμους συμπολίτες μας.

Εσείς αντίθετα στις παρθενικές σας εμφανίσεις καταφεύγοντας σε ψέματα, αποδεικνύεται καθαρά ότι ούτε ανανεωτικοί είστε, ούτε προοδευτικοί, ούτε ριζοσπαστικοί.

Μία από τα ίδια είστε, άλλωστε τόσα χρόνια αυτό ξέρατε, αυτό κάνατε..

Τέλος, να σας ενημερώσω, ότι ακόμα δεν έχω τελειώσει την θεραπεία που κάνω για την αλλεργία μου προς τη ΛΑΕ.

Ολόψυχα σας εύχομαι καληνύχτα…

Αλέκος Μερσινιάς

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ