Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:

Π. Μπαστέας: “Η εταιρεία που θέλει να πάρει τον ΕΥΣ είναι αυτή που άφησε τους πολίτες δύο μέρες στα χιόνια, στην Αττική οδό”

Ο Πέτρος Μπαστέας, μέλος της Γραμματείας του ΣΕΚΕΣ για Δημόσια ΕΥΔΑΠ, του Δ.Σ. του Συλλόγου Προσωπικού και της Πρωτοβουλίας για τη Διασφάλιση της Δημόσιας Διαχείρισης του Νερού, καλεί μέσα από την εκπομπή «στη δουλειά και στον αγώνα» (9-4-2022) και το Γιώργη Χρήστου, στη Συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί, από την Πρωτοβουλία, την Τετάρτη 13 Απριλίου 2022, 6:30μμ., στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθήνας (Ακαδημίας 50), όπου θα γίνει η «πρώτη» επίσημη παρουσίασή της, και μιλά για το σκοπό που δημιουργήθηκε, δηλαδή την αποτροπή της ιδιωτικοποίησης του νερού και των υπηρεσιών ύδρευσης και αποχέτευσης, όπως επίσης την προστασία της ενιαίας διαχείρισης του κύκλου του νερού από την εμπορευματοποίησή του.

Επίσης, μιλά για την αίτηση ακύρωσης της παραχώρησης του Εξωτερικού Υδροδοτικού Συστήματος Αττικής, μέσω ΣΔΙΤ, που έχουν καταθέσει στο ΣτΕ τρεις Σύλλογοι εργαζομένων της ΕΥΔΑΠ, και η οποία θα συζητηθεί στις 10 Μάη. Όπως λέει χαρακτηριστικά, «η εταιρεία που θέλει να πάρει τον ΕΥΣ είναι αυτή που άφησε τους πολίτες δύο μέρες στα χιόνια, στην Αττική οδό. Φανταστείτε τι έχει να γίνει αν διακοπεί εξαιτίας της το νερό για δύο ημέρες στην Αθήνα», σημειώνει χαρακτηριστικά.

εκπομπή στη «δουλειά και στον αγώνα», μια εκπομπή για τον κόσμο της εργασίας, τους απόμαχους της δουλειάς, τα κινήματα της κοινωνίας, για όποιον και όποια συλλογάται ελεύθερα διότι συλλογάται καλά, μεταδίδεται από το ΡΑΔΙΟMέΡΑ, 1μ.-2μμ., κάθε Σάββατο. Ολόκληρη η εκπομπή #16 στο Sportify.

ΠΗΓΗ: ergasianet.gr

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ