Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου, 2024

Πρωτοβουλία_Δημόσιο_νερό: Συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη 13 Απριλίου 2022 στις 6:30 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθήνας

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Η Πρωτοβουλία για τη Διασφάλιση της Δημόσιας Διαχείρισης του Νερού
σας προσκαλεί σε Συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί
την Τετάρτη 13 Απριλίου 2022 στις 6:30 το απόγευμα
στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθήνας (Ακαδημίας 50)

Στη Συνέντευξη Τύπου θα γίνει η παρουσίαση της Πρωτοβουλίας, η οποία δημιουργήθηκε με σκοπό την αποτροπή της ιδιωτικοποίησης του νερού και των υπηρεσιών ύδρευσης και αποχέτευσης, όπως επίσης την προστασία της ενιαίας διαχείρισης του κύκλου του νερού  από την εμπορευματοποίησή του.

Οι 64 φορείς που συμμετέχουν – μέχρι σήμερα – στην Πρωτοβουλία, μεταξύ των οποίων ΑΔΕΔΥ, ΠΟΘΑ, Σωματεία της ΕΥΔΑΠ (Μηχανικών, Επιστημονικού Προσωπικού, Αποχέτευσης), Σωματείο Εργαζομένων ΕΥΑΘ, ΕΛΜΕ, επιδιώκουν την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή φορέων, παρατάξεων και οργανώσεων Τοπικής Αυτοδιοίκησης, συνδικαλιστικών, περιβαλλοντικών, καταναλωτικών και λοιπών κινήσεων πολιτών, την στήριξη της Εκκλησίας, και όλους τους πολίτες που συνειδητοποιούν ότι το νερό είναι ζωτικό ανθρώπινο δικαίωμα.

Άμεσος στόχος μας η αποτροπή της ιδιωτικοποίησης του Υδροδοτικού Συστήματος της Αττικής (ΕΥΣ) και η στήριξη της προσφυγής των εργαζομένων της ΕΥΔΑΠ στο ΣτΕ που έχει προγραμματιστεί να συζητηθεί στις 10 Μαΐου 2022.

 Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 210 8235650

site: protovoulia-dimosio-nero.gr  email: protovoulia.diomosio.nero@gmail.com

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ